STRAVIČNI SNIMCI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U ITALIJI: Nastradali bračni par priklještio kamion, stotine učesnika ostalo zarobljeno u automobilima! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

05.02.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim izveštajima medija, u teškim saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile danas, najmanje tri osobe su izgubile život, a preko 50 je povređeno

STRAVIČNI SNIMCI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U ITALIJI: Nastradali bračni par priklještio kamion, stotine učesnika ostalo zarobljeno u automobilima! (FOTO/VIDEO)

Foto: Credit: Fotolive/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Dvoje supružnika stradalo je u sudaru u kojem je učestvovalo čak 20 vozila, dok su drugi putnici bili zarobljeni ispod kamiona, nemajući šanse za spas.

Kako prenose, 3 osobe su zadobile teže telesne povrede, dok su ostali prošli sa lakšim.

Dve nesreće u istom danu

Nesreća se odigrala na auto-putu A22 oko 11.55 časova prema lokalnom vremenu. Prema izveštajima, lančani sudar koji je uključivao oko 100 vozila rezultirao je smrću jedne osobe, vozača kamiona koji nije identifikovan.

Gusta magla dodatno je otežala već teške uslove, čineći akcije spasavanja izuzetno izazovnim zadatkom, dok su brojni učesnici ostali zarobljeni u svojim vozilima.

- Kriva je magla - ponavljali su policajci i spasioci koji su učestvovali u akciji spasavanja.

 

 

Troje ljudi zadobilo je teže telesne povrede, dok su ostali prošli sa lakšim povredama. Policija i spasilačke ekipe su tokom spasavanja isticali da je magla bila ključni faktor u ovoj tragediji. Sudar je uključivao kamione, automobile, kombije i dva auto-transportera, stvarajući haotičnu scenu na auto-putu.

Ove nesreće nisu bile usamljene, budući da je istog dana došlo do ukupno 11 odvojenih saobraćajnih nesreća u istoj regiji. Vremenske nepogode, koje su smanjile vidljivost, označile su crn dan na putevima, ostavljajući iza sebe tragičan bilans života i povreda.

Policija je apelovala na vozače da budu izuzetno oprezni i prilagode brzinu uslovima na putu kako bi se izbegle dalje tragedije, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading