EVO KAKO JE REPLIKA IZ "MARATONACA" ZAVRŠILA U FILMU "JORGOVANI": Ivan Bosiljčić sve objasnio!

Autor:

Zabava

23.02.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena u kojoj Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić pevaju "Kad zamirišu jorgovani" zapalila je mreže!

EVO KAKO JE REPLIKA IZ "MARATONACA" ZAVRŠILA U FILMU "JORGOVANI": Ivan Bosiljčić sve objasnio!

Foto: ATA Images

Društvenim mrežama se proširio snimak inserta iz filma "Jorgovani" Siniše Cvetića na kojem Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljičić u duetu pevaju hit "Kad zamirišu jorgovani", a osim fantastičnog izvođenja dvoje glumaca najveću pažnju privukla je rečenicu koju Ivan izgovara: "Tišina, sad malo ona!"

Istu repliku čuli smo i kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug", a sada je Ivan Bosiljčić objasnio je kako je završila u "Jorgovanima".

Davne 2008. godine igrao sam u mjuziklu u Pozorištu na Terazijama Mirka Topalovića u predstavi "Maratonci trče počasni krug" i to je bila moja velika pozorišna šansa. Do tada sam uvek igrao neke heroje, ljudi su već mislili da su sve videli od mladog glumca, a onda mi je Kokan Mladenović dao da igram tog blesavog čoveka i onda je za mene to bio korak napred - ispričao je Bosiljčić, te dodao da smatra da i film "Jorgovani" smatra svojevrsnim korakom napred:

Republika

Foto: Foto Košutnjak film

 

Tako osećam i ovu šansu, jer ovo je baš jedan koncept, koji će, verujem, u kinematografiji, za Bobu i za mene biti korak napred, ali ono što je još jedna malo zanimljivija stvar je da je ulogu Đenke u "Maratoncima" igrao moj Gordan Kičić, tako da se to što smo mi kumovi u ovom filmu, ponovilo. Tako da sam ja našem porijateljstvu, našoj saradnji, i naravno tom velikom filmu, posvetio tu repliku "Tišina, a sad malo ona" - zaključio je glumac kroz smeh, te otkrio da je pomenuta scena snimljena iz prvog puta.

Ova scena snimljena je, kaže, iz prvog puta.

Uopšte nismo vežbali. Mislili smo da ćemo naknadno snimiti u studiju. To što vidite u filmu je najautentičniji mogući momenat. Kompozitori, reditelj, scenarista, producenti kada su videli koliko je to autentično, nisu hteli da kvare novim prepevavanjem i upeglavanjem. Ubeležili smo se baš kako je bilo tad - otkrio je Bosiljčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading