USRED UŽIVO EMISIJE POGLEDALA JE LEVO I ODMAH JE POČELA DA PLAČE: Ovako nešto do sada NIKADA nije viđeno! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je voditeljka skrenula pogled, prizor je zaprepastio.

USRED UŽIVO EMISIJE POGLEDALA JE LEVO I ODMAH JE POČELA DA PLAČE: Ovako nešto do sada NIKADA nije viđeno! (VIDEO)

Foto: YouTube/Global News

Kada se meteorolog Džordan Vicel pojavio pred kartom Kanade obučen u jednoroga kojeg je nazvao Ferdinand, mnogi su se iznenadili, ali i nasmejali. Ova neobična pojava dogodila se u Noći veštica, a snimak je postao pravi hit na Jutjubu, privukavši pažnju oko dva miliona ljudi. Voditeljka Global Kalgarija nije mogla da zadrži smeh kada je ugledala Vicela u ovom neobičnom kostimu, što je dodatno doprinelo situaciji.

Voditeljka se nasmejala do suza i nije uspela da zadrži ozbiljan izraz lica uprkos tome što su kamere bile uperene u njih. Vicel je, s druge strane, delovao veoma opušteno, čak je izjavio da se tog dana nije ni obrijao, verujući da će to doprineti celokupnom doživljaju. Njegova nekonvencionalnost i spremnost da se našali na svoj račun privukli su pažnju kako kolega, tako i gledalaca.

Ovo nije prvi put da se Džordan Vicel pojavio na poslu u neobičnom kostimu. Njegova kreativnost i spremnost da unese malo šarenila u svakodnevni radni ambijent, definitivno su doprineli atmosferi u studiju i izazvali osmehe na licima gledalaca. Njegova originalnost je zasigurno osveženje u svetu vesti i prognoza.

Foto: YouTube/Global News

Voditelj vremenske prognoze u kostimu


Popularnost na društvenim mrežama

Snimak ovog neobičnog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, a ljudi su u komentarima izražavali oduševljenje i smeh. Vicelova spontanost i smisao za humor definitivno su osvojili mnoge, te nije iznenađenje što je ovaj snimak postao viralan.

Džordan Vicel je svojom pojavom kao jednorog Ferdinand definitivno uneo vedrinu i smeh u svet meteorologije, pokazavši da ozbiljan posao može biti obogaćen dozom humora i originalnosti. Njegova hrabrost da se pojavljuje u neobičnim kostimima definitivno ga čini jednim od najomiljenijih meteorologa među gledaocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading