KIM, ISPIŠI MOJU DECU IZ ŠKOLE: Kanje Vest postavio ultimatum BIVŠOJ ŽENI zbog lošeg uticaja na VASPITANJE (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnjim supružnicima nakon razvoda dodeljeno je zajedničko starateljstvo.

KIM, ISPIŠI MOJU DECU IZ ŠKOLE: Kanje Vest postavio ultimatum BIVŠOJ ŽENI zbog lošeg uticaja na VASPITANJE (FOTO)

Foto: youtube.com

Svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njen bivši suprug Kanje Vest koji se predstavlja i kao Je, razvedeni su još od novembra 2022. godine, a pitanja oko podele imovine i starateljstva nad njihovo četvoro dece rešena su sudskim putem.

Tokom brakorazvodnog postupka mediji su preneli da je reper dužan da planetarno poznatoj starleti mesečno daje 200.000 dolara za izdržavanje naslednika. 

Kako dele starateljstvo nad svojom decom Nort, Sejnt, Čikago i Psalm, Kim i Kanje moraju da budu u kontaktu, a sudeći po njegovoj poslednjoj objavi on se i te kako meša u njene odluke i želi da joj nametne svoje stavove oko odgoja u kome zajedno učestvuju.

- Kim, izvedi moju decu iz "Sijera Kanjona" sada, to je lažna škola za slavne ličnosti koje sistem koristi - poručio je Kanje bivšoj supruzi u objavi na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@ye)

Inače, poznato je da ova škola ima košarkaški program, a da njihov sin Sejnt igra košarku, na čijoj utakmici se par krajem januara i susreo u Los Anđelesu, o čemu su mediji brujali.

Oni su tada na utakmicu stigli zasebno i fotografisani su u kratkom razgovoru, ali brzo su se razdvojili i seli na suprotne krajeve sale, dok je njihov osmogodišnji naslednik bio na terenu.

Iako se i u dokumentima navodi da obe strane treba da se konsultuju o važnim odlukama o dobrobiti njihove dece, mnogi se pitaju da li je Kasnjeov predlog da napusti prestižnu školu ispravan. 

U ranijim izjavama, Kardašijanova je navodila da "želi da se brak sa Vestom okonča", dodajući da bi to "pomoglo i njemu da prihvati" da je veza gotova.

S druge strane, Vest nije bio za razvod i borio se da do njega ne dođe.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading