BIVŠI MUŽ KIM KARDAŠIJAN NESTAO: Kanje Vest dužan i bogu i narodu, misteriozno ispario!

Autor:

Zabava

31.12.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest nestao je, prenose strani mediji.

BIVŠI MUŽ KIM KARDAŠIJAN NESTAO: Kanje Vest dužan i bogu i narodu, misteriozno ispario!

Foto: Youtube.com printscreen

Reper Kanje Vest (45), bivši muž Kim Kardašijan navodno je nestao nakon što ga je bivši menadžer optužio za neisplaćene honorare.

Kako piše Miror, Vestov bivši menadžer Tomas Sent Džon je tako od repera tražio 4,5 miliona dolara, a na sudu u Los Anđelesu je rekao da nije uspeo da uruči sudska dokumenta reperu jer nije mogao da ga pronađe.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Kanje Vest nestao

 

Takođe, Tomas tvrdi da je poslao dokumenta na tri lične adrese repera. Međutim, dokumenta nikada nisu stigla do Kanjea. Prema pisanju stranih medija, Vest je poslednji put viđen u javnosti nekoliko dana pre nego što ga je optužio njegov bivši menadžer.

Podsetimo, Kanje je poslednjih meseci u centru pažnje zbog nedoličnog ponašanja na društvenim mrežama. Njegovi antisemitski komentari i postovi rezultirali su gubitkom njegovih glavnih sponzora - Balenciage i Adidasa, nakon čega je reper izgubio većinu svog novca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading