HRVATI PIŠU O ZVEZDI! Mirotićeva trojka i "delije" tema u komšiluku - ove reči ODZVANJAJU REGIONOM!

Autor:

Sport

31.12.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima je meč Evrolige privukao pažnju.

HRVATI PIŠU O ZVEZDI! Mirotićeva trojka i "delije" tema u komšiluku - ove reči ODZVANJAJU REGIONOM!

Foto: Starsport

Filip Petrušev i Nikola Mirotić

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su dobijen meč u 16. kolu Evrolige

Crveno-beli vodili su do poslednje sekunde, a onda je Nikola Mirotić nestvarnom trojkom pogodio za 84:84, odveo susret u produžetak, a tamo je Barselona bila bolja i slavila rezultatom 99:94.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nemanja Nedović

 

Mirotić je pre nego što je pogodio šut odluke nagazio aut liniju i ovi poeni morali su da se ponište, a ova situacija postala je tema dana u medijima širom Starog kontinenta. Tako je bilo i u Hrvatskoj gde je na portalu "Indeks" osvanuo tekst pod nazivom "Ludnica u Beogradu. Zasuti teren i spas Barselone nelegalnom tricom kod Zvezde".

U njemu se, između ostalog, navodi:

- Spektakl pre i za vreme utakmice Crvene zvezde i Barselone u krcatoj beogradskoj dvorani Pionir pokvarile su sudije velikim previdom. Gosti su pobedili 99:94 nakon produžetka... Trojku za poravnanje pogodio je Nikola Mirotić i to čudesno - sa sirenom i sa devet metara. Međutim, sjajnom pogotku Barseloninog crnogorskog Srbina, kojeg su zvezdaši dočekali ovacijama, prethodilo je njegovo gaženje aut-linije.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Filip Petrušev

 

U nastavku teksta dodale su se reči koje odzvanjaju regionom:

- Sudije nisu videle da je čudesna trojka zapravo neregularna i tako je Zvezda do kraja ispustila veliku pobedu, koju je imala u regularnomo delu. U zadnjoj četvrtini vodila je 12 razlike, ali je na kraju nezasluženo ostala bez pobede. Inače, početak utakmice je kasnio jer su morali biti počišćeni svi komadići papira koje su navijači Zvezde bacili na teren - stoji u tekstu "Indeksa".

Crvena zvezda će imati novogodišnji vikend da se odmori i da se pripremi za naredni meč - gostovanje upravo u Hrvatskoj, gde će igrati protiv Splita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading