KAKO ĆE OVAKVI PRED "DELIJE"? Ogromna OPOMENA za Barselonu samo 48 sati uoči meča sa Zvezdom!

Autor:

Sport

28.12.2022

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočaravajuće izdanje katalonskog giganta u okviru šampionata Španije, ali su ipak upisali dva boda.

KAKO ĆE OVAKVI PRED "DELIJE"? Ogromna OPOMENA za Barselonu samo 48 sati uoči meča sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Aleks Abrines

Košarkaši Barselone jedva su savladali Saragosu rezultatom 68:63 (14:17, 24:19, 20:10, 10:17) u 13. kolu ACB lige, samo 48 sati uoči susreta sa Crvenom zvezdom u dvorani "Aleksandar Nikolić".

MUK ZBOG "DELIJA"! Hrvat HIPNOTISAN ludnicom koju su napravili navijači Zvezde, Evroliga se OGLASILA i pokrenula LAVINU! (VIDEO)

Favorizovana Barsa je donekle razočarala navijače, naročito očajnom igrom u napadu, a domaćin je u drugom poluvremenu postigao tek 30 poena protiv nejakog rivala.

"DELIJE" NA NOGAMA: Fenomenalna vest za Luku Vildozu!

Ipak, "Blaugrana" je pitanje pobednika rešila u trećoj deonici koju je rešila u svoju korist sa 20:10, pa je sa "plus 12" ušla u završni kvartal (58:46).

 

 

Pobednički sastav predvodio je tandem Jokubaitis/Veseli sa po 12 poena, a Litvanac je dodao i osam asistencija. Na terenu su se našla tri srpska igrača, a oni su ukupno ubacili tek šest koševa. Jović je dao četiri, Simanić dva, dok se Kalinić nije upisao među strelce.

Republika

Foto: Starsport

Kalinić se vraća u Beograd

Videćemo da li će Barselona jednako "jalovo" delovati pred "Delijama". Okršaj srpskog i španskog evroligaša zakazan je za petak od 19 časova, klub sa Malog Kalemegdana će igrati bez Fakunda Kampaca, ali sa Nemanjom Nedovićem, dok kladionice veruju u slavlje Barselone koja slovi za favorita da odnese bodove iz glavnog grada Srbije.

Što se tiče španskog prvenstva, izabranici trenera Šarunasa Jasikevičijusa su trenutno trećeplasirani na tabeli sa učinkom 10-3, dok je Saragosa prva "iznad crte" sa tek tri ostvarene pobede.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading