MITROVIĆ PRED BARSU: "Razumem euforiju - mi moramo da ostanemo na zemlji!"

Autor:

Sport

27.12.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava Zvezdinog košarkaša pred meč koji svi željno iščekuju.

MITROVIĆ PRED BARSU: "Razumem euforiju - mi moramo da ostanemo na zemlji!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u peta, 30. decembra, od 19 časova, ekipu Barselone u meču 16. kola Evrolige.

Crveno-beli se nalaze u seriji pobeda, pošto su od dolaska Duška Ivanovića poraženi samo jednom, pa su na krilima tih trijumfa, ali i dolaska Fakua Kampaca, skočila očekivanja navijača. Ipak, Luka Mitrović tvrdi da igrači moraju da ostanu na zemlji.

- Uvek je lepo kad se pobeđuje, u neku ruku euforija u javnosti i među navijačima je opravdana, a kod nas je poprilično smireno i trudimo se da ostanemo na zemlji -rekao je Mitrović za "Tanjug".

Ipak, visoki košarkaš Zvezde dodaje da ovaj osećaj prija.

- Razmišljamo samo o narednom danu, treningu, protivniku, ali da nam prija sve ovo - prija. Uvek je lepo kad se pobeđuje, između ostalog zbog toga i treniramo i zbog toga smo se okupili tamo negde u avgustu, zasad je sve potaman - izjavio je Mitrović.

Foto: Starsport

Slavlje igrača Crvene zvezde posle pobede nad Olimpijakosom

Zvezda je posle dolaska trenera Duška Ivanovića u fantastičnoj seriji rezultata, trenutno je na osmoj poziciji u Evroligi sa skorom 8-7, a u petak od 19 sati sledi veliki izazov, duel protiv Barselone u "rasprodatoj" dvorani Aleksandar Nikolić.

- Barselona samo kao ime privlači dosta pažnje, a da ne govorimo o njihovom igračkom kadru i kvalitetu koji posuduju, prethodnih par sezona, naročita ove, možda je ovo i njihov najbolji sastav u prethodnom peripodu. To je tim koji je sastavljen da pretenduje na vrh Evrolige i sigurno će tamo i biti. Uvek je zadovoljstvo igrati i odmeravati snage sa njima - poručio je Mitrović i dodao da nije razmenjivao poruke sa nekadašnjim saigračem Nikolom Kalinićem, ali da hoće, tek, posle utakmice.

Meč u petak počinje u 19 časova, a igraće se u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading