SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Veliko priznanje za Zvezdu posle OGROMNE pobede u Pireju!

Autor:

Sport

24.12.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrada za košarkaša Crvene zvezde.

SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Veliko priznanje za Zvezdu posle OGROMNE pobede u Pireju!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Luka Mitrović, visoki košarkaš Crvene zvezde, nalazi se u deset najboljih poteza 15. kola Evrolige, i to na visokoj četvrtoj poziciji.

Crveno-beli su zabeležili izuzetno bitan trijumf u Pireju, protiv svog bratskog kluba, a jedan od onih koji su pružili najbolju partiju je i Luka Mitrović, koji je upisao 13 poena, uz sedam skokova i dve asistencije.

Ipak, jedan njegov potez je privukao posebnu pažnju, pa se našao i u najboljim potezima kola. Nakon jedne odlične akcije, Branko Lazić je proigrao svog saigrača, koji je zatim sjajno zakucao pored Saše Vezenkova.

Osim Mitrovića, na listi se nalazi i Klemen Prepelič sa sjajnom blokadom, odličnu rampu je imao i Geršon Jabusele, Sikma je mesto na listi zaslužio dodavanjem za zakucavanje Kumandžea, a tu su i blokada Valtera Tavaresa, zakucavanje Jabuselea, dok je na prvom mestu kombinacija Derika Vilijamsa i Dvejna Bejkona.

Apsolutni pobednik je Donta Hol, koji se na listi našao čak tri puta, na devetom, petom i drugom mestu, ali ni to nije bilo dovoljno Monaku da ubeleži trijumf protiv Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading