NIJE SAMO KAMPACO: Najbolji košarkaš Crvene zvezde ima PROBLEM pred Barselonu!

Autor:

Sport

28.12.2022

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na probleme sa kolenom, očekuje se da ipak zaigra protiv Katalonaca.

NIJE SAMO KAMPACO: Najbolji košarkaš Crvene zvezde ima PROBLEM pred Barselonu!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Luka Vildoza

Vest da će "Delije" još malo morati da sačekaju na evroligaški debi Fakunda Kampaca razočarala je pristalice kluba sa Malog Kalemegdana, ali to nije jedini problem sa kojim se Crvena zvezda suočava pred okršaj sa Barselonom.

"DELIJE" NA NOGAMA: Fenomenalna vest za Luku Vildozu!

Naime, reprezentativni bek Nemanja Nedović muči muku sa povredom kolena zbog koje je propustio utakmicu sa čačanskim Borcem u sklopu AdmiralBet ABA lige. Ipak, iako nije potpuno zalečio koleno, očekuje se da Nedović bude spreman za megdan sa španskim gigantom, koji je zakazan za petak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Republika

Foto: Starsport

Nedović će stisnuti zube protiv Barselone

Srbin važi za jednog od najboljih igrača Zvezde tekuće sezone sa evroligaškim prosekom od 13,7 poena i nešto više od tri asistencije po meču.

Iz elitnog takmičenja su objavili spektakularan video kojim su najavili okršaj srpskog i španskog predstavnika, a kladionice su odredile kvota po kojima "Blaugrana" slovi za favorita da odnese bodove iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading