NAVIJAČI U DELIRIJUMU: Nedovićeva reakcija o Kampacu ZAPALILA društvene mreže!

Autor:

Sport

16.12.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da navijači Crvene zvezde nisu mogli sinoć da spavaju od ushićenja.

NAVIJAČI U DELIRIJUMU: Nedovićeva reakcija o Kampacu ZAPALILA društvene mreže!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Iako je Crvena zvezda sinoć, posle deset vezanih pobeda, doživela poraz od Armanija, u još jednoj završnici na jednu loptu, navijače crveno-belih je sinoć obradovala vest koju su danima čekali.

Španski mediji su najavili, a Luka Vildoza preneo, svojom objavom na društtvenim mrežama - Fakundo Kampaco je na korak od Crvene zvezde. Iako je to možda delovalo kao nerealno pre samo desetak dana, čini se da Argentinca sati dele od zvaničnog potpisa sa ekipom sa Malog Kalemegdana.

Foto: Instagram.com/lucavildoza/printscreen

Objava Luke Vildoze

Ubrzo nakon objave argentinskog košarkaša u redovima Crvene zvezde, oglasio se i drugi član udarnog bekovskog tandema, Nemanja Nedović. Bio je dovoljan jedan emotikon i navijači crveno-belih su pali u trans.

 

 

Ovaj tvit, objavljen u gotovo jedan ujutru, izazvao je delirijum kod "Delija", a mnogi od njih su bili ljuti na Nedovića, jer neće moći da lepo spavaju posle ovog tvita.

Ipak, treba sačekati da stvar bude i zvanično gotova, odnosno da nekadašnji plej Mursije, Reala, Denvera i Dalasa postane košarkaš Crvene zvezde.

Inače, posle sinoćnjeg neuspeha protiv ekipe iz Milana, kojim je prekinut neverovatan niz od dolaska Duška Ivanovića na klupu, Crvena zvezda se nalazi na deobi devetog mesta u Evroligi, zajedno sa ekipom Žalgirisa, a oba tima imaju skor od po sedam pobeda i sedam poraza.

Naredni meč Zvezda igra sledećeg četvrtka, a rival je u Pireju ekipa Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading