NISAM GLEDAO POSLEDNJI ŠUT: Oglasio se Zvezdin HEROJ posle velike pobede u VEČITOM DERBIJU!

Autor:

Sport

09.12.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac, koji je totalno promenio Zvezdinu sezonu, dao je izjavu posle spektakularne pobede.

NISAM GLEDAO POSLEDNJI ŠUT: Oglasio se Zvezdin HEROJ posle velike pobede u VEČITOM DERBIJU!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 76:73 u meču 12. kola Evrolige, u utakmici koja je bila prvi srpski derbi u elitnom košarkaškom takmičenju.

Junak Zvezde je bio Nemanja Nedović, koji je na dve sekunde do kraja pogodio trojku za veliko slavlje crveno-belih. Ipak, epitet heroja svakako nosi i Luka Vildoza, koji je asistirao srpskom košarkašu za trojku, a pre toga je sam pogodio dve. On je posle meča podelio utiske posle poslednjeg napada na meču.

Nisam znao da će da pogodi, čekao sam da vidim šta će da bude. Bio sam ispod koša, zatvorio oči i ponavljao sam ‘molim, te, molim te’. Kad je ušla, počeo sam da slavim. Bilo je fenomenalno. Nedović je svima pokazao da je sjajan igrač – rekao je argentinski košarkaš.

Foto: Starsport

Tandem Nedović - Vildoza je trenutno nezaustavljiv

On je takođe izjavio da je tokom čitavog meča bio smiren i da je verovao da njegov tim može do pobede.

- Bio sam smiren, rezultat je bio takav da smo imali šansu da pobedimo. Neda je pogodio taj šut, svi smo bili uzbuđeni. Sjajno je kada se pobedi u derbiju, ali moramo da nastavimo. Čekaju nas mečevi kod kuće, moramo da budemo još bolji – istakao je Vildoza, pa potom dodao:

 – Osećaj je sjajan, neverovatan. Način na koji smo odigrali, bili smo mirni u završnici. Pokazali smo svima da smo ovde, da smo bolji iz dana u dan. Napredujemo i na tabeli i svi vide koliko vredi ovaj tim.

Za kraj, Luka je bio iznenađen kada je čuo da je to bila osma pobeda u nizu za crveno-bele, od trenutka kada je Duško Ivanović seo na klupu.

 – Osma? Moramo dalje, idemo po devetu – zaključio je Vildoza.

Crvena zvezda trenutno ima skor od šest pobeda, uz isto toliko poraza, pa se nalazi na deobi 9. pozicije u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading