KIM KARDAŠIJAN JE UBIJENA 2016. GODINE? Tvrdnje poznatog tiktokera zastražile ceo svet!

Autor:

Zabava

17.12.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama počela je da kruži viralna teorija zavere o smrti Kim Kardašijan.

KIM KARDAŠIJAN JE UBIJENA 2016. GODINE? Tvrdnje poznatog tiktokera zastražile ceo svet!

Foto: Instagram.com

Kako biste reagovali kada biste saznali da je planetarno popularna starleta Kim Kardašijan mrtva već 5 godina?

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak na kom se može videti teorija zavere o tome da je najpoznatija starleta Kim Kardašijan mrtva već punih 5 godina. 

 

Kim Kardašijan je 2016. godine napadnuta, dok je bila u Parizu, o čemu su mediji brujali mesecima kasnije. Starleta se povukla iz javnosti, nije se pojavljivala neko vreme, a onda se desio potpuni preokret. Kardašijanka se pojavila, spremna da ispriča sve šta se desilo nekoliko nedelja kasnije, ali pojedini njeni fanovi uočili su razliku. 

Tako je i jedan tiktoker Robert snimio video, u kom je izneo svoju teoriju zavere da je Kim mrtva i da ju je nasilnik koji ju je napao zapravo i usmrtio. Ono što je Robert istakao jeste medijska kampanja koja se odigrala nakon ovog incidentna, imala je za cilj da pronađu identičnu osobu kao što je Kim. Zapravo, tražili su njenu dvojnicu, zbog koje su fanovi starlete počeli da veruju da je ona zapravo mrtva. 

 

 

Kim Kardašijan je mrtva već 5 godina! Sećate li se kada je napadnuta 2016. godine u Parizu? Ja mislim da ona nije preživela, a evo i zbog čega tako mislim! Znate da se napravila masovna kampanja i potraga za osobom koja izgleda identično kao Kim. Ona nije pokazivala lice nedeljama, a onda je izašla u javnost potpuno drugačija nego ranije. Nemojte mi reći da su ove dve osobe ista osoba! - rekao je tiktoker Robert. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading