VAJDA PROGOVORIO O RADU SA NOVAKOM: Da li je SLUČAJNO otkrio ZAŠTO JE IVANIŠEVIĆ OTIŠAO

Autor:

Sport

11.04.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovak pričao o detaljima.

VAJDA PROGOVORIO O RADU SA NOVAKOM: Da li je SLUČAJNO otkrio ZAŠTO JE IVANIŠEVIĆ OTIŠAO

Foto: Starsport

Novak Đoković i Marijan Vajda

Novak Đoković šokantno je prekinuo saradnju sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem 27. marta i od tada se spekuliše ko bi mogao biti Hrvatov naslednik. U jednom trenutku se spomenuo čak i povratak Marijana Vajde, Slovaka sa kojim je Nole stasao i krenuo u višegodišnju dominaciju, da ne kamo višedecenijsku, koja i danas traje.

Istovremeno, iako su i Novak i Goran objavili zbog čega su stavili tačku posle pet godina i ostali samo prijatelji, mnogi imaju drugačije teorije. Jedan od njih je i Vajda, koji se tek sada oglasio.

- Gledajte, ne, nisam to očekivao. I ja sam to pročitao u novinama kao i svi ostali, pa je moje mišljenje bazirano samo na onome što sam čitao prethodnih dana - rekao je Vajda za Ubitennis.net, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Rastali se: Đoković i Ivanišević

- Bio sam veoma iznenađen jer se poslednjih godina Novak uvek dobro slagao sa njima, on je totalno bio deo tog tima. Moža je pritisak kom su treneri izloženi, onaj o kom sam pričao pre toga, bio onaj koji je umorio i Ivaniševića. Ali, nisam siguran oko toga.

Jedan od razloga koje je Vajda spominjao kada se on rastao sa Novakom je to što meseci ma ponekad nije viđao porodicu.

- Mi smo uvek putovali, sa jednom na drugi kontinent. Uvek sam morao da kažem porodici zbogom bez da znam koliko dugo ću biti odsutan i pritisak na turnirima je veoma jak, čak i za mene. Znate teniski trener znači biti stalno pod pritiskom. Pritisak ovog sporta je iscrpljujuć za svakog trenera. U fudbalu kada tim izgubi, nikada nije greška individualca, ne gledate svaki put kako je trener pripremio meč. Kada teniser izgubi, trener je odmah meta ispitivanja - dodao je Vajda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading