PROLEĆNO SUNCE OPILO NAPADAČE: Podela bodova na "beogradskom moru" - sve je bilo rešeno na samom početku meča!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.04.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpravedniji ishod meča.

PROLEĆNO SUNCE OPILO NAPADAČE: Podela bodova na "beogradskom moru" - sve je bilo rešeno na samom početku meča!

Foto: FK Torlak

Premijerni meč 22. runde beogradske grupe srpskoligaškog karavana odigran je na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, gde je ekipa Torlaka iz Kumodraža dočekala sastav sa Starog sajmišta koji ne zna za neuspeh u drugom delu takmičarske godine.

 

Sastav iz Kumodraža prethodnog vikenda načinio je prvorazrednu senzaciju savladavši na stadionu pokraj Nebojšine kule ekipu GSP Polet Dorćola i u sjajnoj atmosferi su dočekali novobeogradski Brodarac koji je nakon turbulentne jeseni, serijom od 17 bodova u sedam odigranih mečeva, načinio značajan pomak ne samo ka opstanku u takmičenju, već i ka sredini tabele.

U rezultatskom smislu sve je bilo rešeno nakon samo 13. minuta utakmice.

Gosti su poveli pogotkom Đorđa Bašanovića več u 5. minutu susreta, da bi izjednačenje i konačan rezultat meča postavio Milan Bajić osam minuta kasnije.

Foto: FSB

Remi na "beogradskom moru"

 

- Srpska liga Beograd, 22. kolo:

Torlak (Kumodraž) - Brodarac (Novi Beograd) 1:1 (1:1(

Strelci: M. Bajić u 13. minutu za Torlak; Đ. Bašanović u 5. minutu za Brodarac

Stadion: Igralište Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji

Sudija: Denis Aćimović

Žuti kartoni: M. Jovančić, P. Petrović, V. Jovanović, M. Rnić (Torlak)

Torlak (Kumodraž): Rnić, Cvetković (Vukotić), Jovanović, Janković, Pražić, Milentijević (Zečević), Milovanović, Todorović (Petrović), Bajić, Marković (Stojanović), Jovančić.

Brodarac (Novi Beograd): Lazarević, Lekić, Zečević (Ilić), Pavlović, Ilić, Vranješ (Bojović), Lakčević, Bašanović, Savić, Vučetić (Bogdanović), Mitrović (Dacić).

Bodom u navedenom duelu, sastav iz Kumodraža je vezao već dva meča bez poraza i može se reći da se Torlak vraća u ravnopravnu borbu za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala. U narednom kolu očekuje ih meč u kojem će imati imperativ pobede, s obzirom da će gostovati već prežaljenom Radu na Banjici.

Sa druge strane Brodarac korak, po korak izlazi iz opasne zone, a priliku da uvećaju zalihu bodova i načine proboj ka gornjem delu tabele, imaće u duelu protiv dobanovačke Budućnosti na stadionu na Starom sajmištu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading