U SUBOTU VREDI DOĆI NA STADION: Klub bije odsudnu bitku - svaki navijač koji kupi kartu dobija i vredan poklon! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.04.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi 90 minuta nade i strepnje.

U SUBOTU VREDI DOĆI NA STADION: Klub bije odsudnu bitku - svaki navijač koji kupi kartu dobija i vredan poklon! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Duel Igora Ristivojevića i Aleksandra Kataija

Fudbaleri šabačke Mačve sami odlučuju o svojoj sudbiji u ovosezonskoj Prvoj ligi Srbije, a da bi bili sigurni učesnici plej-ofa drugog stepena srpskog klupskog fudbala, neophodno je da u subotu 13. aprila zabeleže trijumf na svom stadionu.

 

Međutim, svima u gradu na Savi je jasno da posao neće biti ni malo lak. "Čivijaši" će ugostiti apsolutnog lidera šampionata, ekipu OFK Beograda, a očekuje se da tribine šabačkog stadiona na ovom meču budu dobro popunjene ljubiteljima fudbala.

Kako bi obezbedili što veću podršku svojih simpatizera, rukovodstvo crveno-crnih je organizovalo i akciju kojom će nagraditi svakog navijača. 

Tim povodom klub se obratio javnosti kratkim saopštenjem:

- Dragi posetioci, navijači, ljubitelji fudbala, imamo za vas poklon kluba koji volite. U subotu, uz svaku kupljenu ulaznicu poklanjamo vam majicu sa obeležjem našeg kluba. Biletarnice u subotu 13. aprila, biće otvorene dva sata pre početka meča (od 14 časova). Dečija (istočna) tribina namenjena je deci uzrasta do 15 godina, od I do VIII razreda osnovnih škola na teritoriji grada Šapca i okoline, deca mogu besplatno pratiti meč. Naravno imamo poklon i za njih. Dođite da bodrimo naše crveno-crne.

 

- Prva liga Srbije, 30. kolo:

Mačva (Šabac) - OFK Beograd)

Stadion: FK Mačva, Šabac

Datum: Subota, 13. april

Početak: 16 časova

 

 

Da podsetimo, fudbaleri Mačve su u dosadašnjem takmičenju ostvarili skor od 11 pobeda, osam remija i deset poraza i sa 41 osvojenim bodom dele poziciju na tabeli od 6. do 9. mesta.

Trijumfom nad OFK Beogradom i definitivnmo obezbeđuju plasman u plej-of, dok bi u slučaju remija, ili poraza morali da sačekaju konačne rezultate na mečevima koji se igraju u Užicu, Smederevu i Ubu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading