ISPISUJU NOVE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: I to su dočekali - prvi put će odigrati prvenstveni duel pod svetlima reflektora! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.04.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl je zagarantovan.

ISPISUJU NOVE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: I to su dočekali - prvi put će odigrati prvenstveni duel pod svetlima reflektora! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Miokovci

Miokovci mesto sa oko 1.000 žitelja u okviru grada Čačka, od ove sezone ponovo ima fudbalski kolektiv koji se nalazi na fudbalskoj mapi Srbije.

 

Pre tačno sedam sezona FK Miokovci se zakmičio u četvrtom rangu, tadašnjoj Zoni Morava zajedno sa ekipama Tutina, gornjomilanovačkog Takova, čačanske slobode, Sloge iz Kraljeva, Trepče iz Kosovske Mitrovice,... Takmičarsku godinu su tada okončali na poslednjoj poziciji, a u novu borbu za prvenstvene bodove ušli su tek prethodne jeseni kada su startovali od najnižeg ranga, Gradske lige Čačka.

Tokom dosadašnjih 13 prvenstvenih mečeva Miokovac je ostvario skor od svega jedne pobede (Morava Mojsinje 4:3), dva remija (Tigrovi Mija Gold Preljina 2:2 i Mršinci 0:0) i dest poraza, ali svi u mestu zadovoljni su samom činjenicom da je klub ponovo obnovio svoj rad.

Istovremeno, ekipu Miokovca u vikendu pred nama očekuje istorijski meč, s obzirom da će prvi put u klupskim analima ostati upisano da su jednu borbu za bodove odigrali u noćnom terminu, pod reflektorima.

Miokovac u subotu 13. aprila sa početkom od 19 časova gostuje lideru na tabeli, Vujanu iz Prislonice, a navedeni duel biće odigran na terenu sa veštačkom travom stadiona Sportskog centra "Mladost" na kojem postoje si uslovi za odigravanje mečeva u noćnom terminu.

 

- Gradska liga Čačak, 14. kolo:

Vujan (Prislonica) - Miokovci (Miokovci)

Stadion: Sportski centar "Mladost"-teren sa veštačkom travom

Datum: Subota, 13. april

Početak: 19 časova

U klubu se nadaju da će se veliki broj meštana Miokovca odlučiti da pređu 13 kilometara, koliko deli Miokovac od Čačka i podrže svoje ljubimce u istorijskom meču i pored činjenice da je rival izraziti favorit i sve osim ubedljive pobede sastava iz Prislonice moglo bi se smatrati prvorazrednom senzacijom.

Treba podsetiti da je u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe Vujan na stadionu "Zaove" u Miokovcu slavio rezultatom 2:0 golovima Stefana Matijaševića u 15. i Đorđa Jankovića u 80. minutu meča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading