"ŽAO MI JE ŠTO JE OVAKVA SERIJA MORALA DA SE SNIMI"! Dragan Mićanović s knedlom u grlu pričao o pokojnom Zoranu Đinđiću i "Sablji"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle njega, govor je držao Ljubomir Bandović, koji je takođe sumirao utiske.

"ŽAO MI JE ŠTO JE OVAKVA SERIJA MORALA DA SE SNIMI"! Dragan Mićanović s knedlom u grlu pričao o pokojnom Zoranu Đinđiću i "Sablji"! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Domaća serija "Sablja", oko koje se podigla velika prašina, takmičila se u kategoriji dugog formata na Kanskom festivalu serija, gde je osvojila nagradu u kategoriji "najbolja glumačka interpretacija celog ansambla". 

 

 

Večeras su u Beogradu na proslavi naši glumci pričali o uspehu koji je serija postigla, a veliku prašinu podigao je govor glumca Dragana Mićanovića, koji tumači lik pokojnog premijera Zorana Đinđića. On je naime, rekao da ovakva serija nikada nije trebalo da se snimi, s obzirom na to da nas sve seća na veliki gubitak i tragediju koja nas je davnih dana zadesila. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragan Mićanović

 

- Treba da uživamo u ovom neverovatnom uspehu koji je serija ostvarila. Meni je samo žao što je možemo da se veseliko onako punog srca, jer je ova nagrada došla onako uz jednu tematiku koja je vrlo tužna i koja nas je sve jako pogodila. Nekad pomislim da bih voleo da nije ni bilo potrebe ni snimati ovako nešto, ali to je neka druga priča. Nećemo sada o tome - rekao je Mićanović, a publika je govor nagradila aplauzom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ljubomir Bandović

 

Posle njega, prisutnima se obratio Ljubomir Bandović, koji je takođe sumirao utiske.

- Meni je u Kanu bilo vrućina, ali sam se lepo proveo. Mnogo mi se sviđaju plaže, umoran sam se vratio. Aplauz je bio pokazatelj toga koliko smo uspeli sa ovim. Radili smo najbolje što možemo. Bavimo se poslom koji nije definisan nekim ciljem. Nemamo normu za nešto, već stvaramo dok radimo. Sve ovo je jedinstveno iskustvo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading