PRVA REAKCIJA DRAGANA MIĆANOVIĆA NA USPEH "SABLJE" U KANU: "Očekivali smo da će pasti neka nagradica"

Autor:

Zabava

11.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Sablja" osvojila je nagradu za najbolji glumački ansambl na sinoć završenom Kanskom festivalu serija.

PRVA REAKCIJA DRAGANA MIĆANOVIĆA NA USPEH "SABLJE" U KANU: "Očekivali smo da će pasti neka nagradica"

Foto: Credit: Alberto Terenghi/Ipa / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Dragan Mićanović

Srpska serija "Sablja", nastala u produkciji RTS i "This and That Productions", osvojila je nagradu za najbolji glumački ansambl na sinoć završenom Kanskom festivalu serija.

Dragan Mićanović, koji u seriji tumači lik Zorana Đinđića, nije bio prisutan na proglašenju pobednika, ali je sve vreme bio na vezi sa kolegama.

- Ovo je zaista veliki uspeh! Mi smo u Kanu imali fantastičnu prezentaciju i doživeli smo ogroman aplauz, tako da smo potajno očekivali da će "pasti" neka nagradica, ali ova za kompletan glumački ansambl nas je obradovala preko svake mere - istakao je glumac.

Republika

Foto: printskrin

 

Mićanović smatra da je nagrada otišla u prave ruke. 

- Mislim da je opravdano što smo proglašeni za najbolji glumački ansambl, jer je svaka uloga u te prve dve epizode koje su prikazane u Kanu pogođena, nema slabog mesta i jedna je, rekao bih - rapsodija glume - ponosan je glumac.

Kako sinoć nije prisustvovao proglašenju dobitnika nagrade, pa ni slavlju ekipe "Sablje", Mićanović dodaje da jedva čeka da se ekipa serije vrati u Beograd da zajedno proslave ostvareni uspeh.

- Sinoć smo svi bili presrećni, bilo mi je žao što nisam mogao da ostanem sa njima da zajedno proslavimo, ali proslavljamo čim se oni vrate u Beograd - kaže glumac.

Na svečanoj ceremoniji Zlatna palma uručena je Milici Gojković i Lazaru Tasiću, koji su se zahvalili publici u Kanu na gromoglasnom aplauzu i istakli da je ova nagrada veliko priznanje za njihov rad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading