EVO KADA NOLE IGRA POLUFINALE I ŠTA JE REKAO POSLE POBEDE NAD DE MINOROM! Nećemo ga dugo čekati!

Autor:

Sport

12.04.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalni Novak Đoković.

EVO KADA NOLE IGRA POLUFINALE I ŠTA JE REKAO POSLE POBEDE NAD DE MINOROM! Nećemo ga dugo čekati!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta savladao je Aleksa de Minora sa 2:0 (7:5, 6:4) u setovima i plasirao se u polufinale Mastersa u Monte Karlu.

Ogromna borba viđena je u Monaku u nimalo lakim uslovima za igru. Bilo je svega - klecanja kolena, izvrtanja zgloba, dubokog disanja, pritiska iz publike, ali Novak Đoković je jednostavno jači od svega.

Srbin će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Igo Amber - Kasper Rud i to već sutra od oko 15:30 časova.

Posle susreta, Novak je izjavio da je meč bio jako "ružan".

- Bilo je teško za obojicu. Aleks je jedan od najbržih igrača na ATP turu. U nekim poenima me je iznenadio. Rekao mi je na mreži da je bilo ružno u drugom setu. Nismo bili na nivou. Mnogo uzastopnih brejkova. Ali pobeda je pobeda, to je najvažnije, počeo je Novak, pa nastavio o težini meča:

- Volim ovaj turnir. Nisam ovde uspeo da pobedim devet godina. Bio je iscrpljujući meč kao i juče, nisam se dobro osećao, trebalo mi je dosta da se oporavim posle dugih poena. Uspeo sam da pronađem strpljivu igru. Rekao mi je da je bila ružna igra u drugom setu i tu sam saglasan. Nije bio visok nivo igre, ali bilo je bitno naći način da se pobedi i u tome sam uspeo.

Đoković je dosta kuburio sa snagom i držanjem na terenu, koristio je svaku priliku da se odmori i dođe do daha i na kraju se nekako izborio sa svim problemima i pronašao snagu da se plasira u polufinale. Ubedljiv servis gem, a potom i brejk za pobedu posle malo više od dva sata borbe u "kneževini" - bilo je dovoljno da postane teniser koji se najviše puta plasirao u polufinale Masters turnira ikad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading