ŠOK U MONTE KARLU! SINER JE ISPAO! Očekuje nas PAKLENO FINALE!

Autor:

Sport

13.04.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko Novak pobedi Ruda igraće protiv njega.

ŠOK U MONTE KARLU! SINER JE ISPAO! Očekuje nas PAKLENO FINALE!

Foto: Tanjug/AP

Poznato je ime i prvog finaliste Mastersa u Monte Karlu, a to ime je Stefanos Cicipas!

On je savladao sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:4) u setovima jednog od prvih konkurenata za trofej, Janika Sinera i tako osigurao sebi borbu sa boljim iz duela Novak Đoković - Kasper Rud.  6:4, 3:6, .

 

Novak Đoković u Monte Karlu

Novak Đoković je nedavno prošao kroz krizu, a jedna stvar u Monte Karlu mu posebno smeta, što je izazvalo zabrinutost pred polufinale.

Velika vrućina i publika protiv njega. Ipak, Đoković je uspeo da savlada De Minora u četvrtfinalu, te se sada priprema za meč sa Kasperom Rudom.

S obzirom na njihov prethodni susret na šljaci, polufinale mastersa u Monte Karlu će biti prilika da se vidi kako će se Đoković snaći protiv ovog protivnika.

Na meču sa Lorencom Musetijem, Nole nije prošao najbolje sud publike, koja je na njegove prigovore reagovala gromoglasnim zvižducima. Ipak, to je bilo upravo ono što je našem asu trebalo, s obzirom da je posle negativnog odziva prisutnih, prvi reket sveta zaigrao značajno bolje i uspeo da okrene meč u svoju korist. 

Do provokacija, mučio je Novaka bekhend, a takođe nije imao previše sreće na servisu, ali se tada zver probudila i prosto pregazila italijanskog tenisera. 

Nadamo se da početnih muka neće biti protiv Kaspera Ruda, te da će naš teniser uspeti da bez veće muke osigura finale sa dobro poznatim protivnikom, Stefanosom Cicipasom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading