ZVANIČNO: Barak Bahar se vraća na mesto uspeha!

Autor:

Sport

14.04.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneta je odluka.

ZVANIČNO: Barak Bahar se vraća na mesto uspeha!

Foto: Starsport

Nakon završetka aktuelne sezone, bivši trener Crvene zvezde, Barak Bahar, preuzeće vođstvo nad ekipom Makabija iz Haife. Izraelac je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom, čime će postati ključna figura kluba u naredne dve godine. Ova informacija potvrđena je i od strane samog kluba putem zvaničnog "X" naloga. Do kraja tekuće sezone, ekipu će predvoditi Masai Degu, a nakon toga Bahar preuzima kormilo.

Bahar - legenda Makabija

Barak Bahar je veoma poznato ime u svetu fudbala na Bliskom istoku, posebno u okvirima samog Izraela. On je sa Haifom ostvario izuzetne uspehe, osvojivši čak tri uzastopne šampionske titule i plasirajući se u Ligu šampiona. Njegovo ime je postalo sinonim za uspeh i dominaciju u ovom fudbalskom klubu.

Iskustvo u Crvenoj zvezdi


Bahar je stekao iskustvo u vođenju timova i u Evropi, pa je odlučio da se vrati na mesto uspeha, nakon što mu u Crvenoj zvezdi mandat nije najbolje prošao. Sa skromnim partijama u Ligi šampiona i neočekivanim porazom od Partizana u Superligi Srbije, Bahar je napustio klub krajem 2023. godine.

Ponuda Fudbalskog saveza Izraela

Interesantno je napomenuti da je Barak Bahar bio na meti Fudbalskog saveza Izraela koji ga je želeo za selektora, ali je odbio tu ponudu zbog nezadovoljstva finansijskim uslovima koje su mu ponuđeni. Odluka je tako pala na povratak na mesto uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading