PRELEPA SRPSKA ODBOJKAŠICA UGROŽENA U IZRAELU! "Očekuje nas neizvesnost!"

Autor:

Sport

14.04.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije nimalo prijatno.

PRELEPA SRPSKA ODBOJKAŠICA UGROŽENA U IZRAELU! "Očekuje nas neizvesnost!"

Foto: Instagram/sladjanaeric1

Slađana Erić

Slađana Erić oglasila se iz Izraela: U strahu od napada Irana

Srpska odbojkašica Slađana Erić (40) koja trenutno nastupa za ekipu Makabija Haife, iznela je svoje trenutno viđenje stanja u Izraelu u vreme tenzija između Irana i te zemlje. Ona je otkrila da se oseća uznemireno zbog najava iranskih napada na teritoriju Izraela, iako je trenutno mirno bez sirena i uzbuna.

Situacija u Izraelu

- Hvala svima na porukama i pozivima. Trenutno je mirno, bez sirena i uzbuna u Izraelu. Istina je da je 500 raketa poslato iz Irana. Veliki gradovi su na meti Jordan, Jerusalim, Haifa. Uspeli su da zaustave sve rakete i dronove. Nijedna raketa nije pala na teritoriji Izraela, ali nas neizvesnost očekuje. Iran je najavio još jedan napad - poručila je Erićeva putem svog Instagram profila.

Erićeva je istakla da je, i pored mirne trenutne situacije, atmosfera napetosti prisutna zbog najave Irana o novom napadu. Navodi da je stiglo 500 raketa iz Irana, ali da su izraelske odbrambene snage uspele da zaustave sve rakete i dronove, te da nijedna raketa nije pala na teritoriju Izraela.


Iskustvo Slađane Erić u Izraelu

Odbojkašica je inače od januara ove godine u Izraelu, gde nastupa za ekipu Makabi Haifa, nakon što je prethodno igrala za subotički Spartak. Čini se da na Bliskom istoku i te kako uživa uzimajući u obzir njene objave i odluku da, i pored rizika od mogućih napada i potencijalnih problema, ostane u Izraelu i nastavi sa svojom sportskom karijerom tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading