PROBLEM ZA MAKABI, NE MOGU DA POLETE KA BEOGRADU?! Ugroženo odigravanje meča plej-ina Evrolige?

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vazdušni prostor iznad Izraela je zatvoren.

PROBLEM ZA MAKABI, NE MOGU DA POLETE KA BEOGRADU?! Ugroženo odigravanje meča plej-ina Evrolige?

Foto: Starsport

Uoči planiranog meča plej-ina Evrolige između Makabija iz Tel Aviva i Baskonije u Beogradu, situacija je neizvesna zbog zatvaranja vazdušnog prostora Izraela. Posle napada Irana na tu zemlju, postavlja se pitanje da li će košarkaši Makabija uspeti da napuste zemlju i stignu na vreme u Beograd kako bi odigrali meč koji je na programu u utorak.

Cela ekipa Makabija trenutno se nalazi u Tel Avivu gde su nedavno odigrali meč domaćeg prvenstva. S obzirom na zatvaranje vazdušnog prostora i nedostatak informacija o nastavku letova, postavlja se pitanje da li će košarkaši uspeti da stignu na vreme za početak plej-ina u Beogradu.

Izraelske vazdušne vlasti još uvek nisu objavile nove informacije o mogućnosti nastavka letova, ostavljajući situaciju u neizvesnosti. S obzirom na to da je Makabi gotovo celu sezonu u Evroligi kao domaćin igrao u Beogradu, ovo bi moglo dodatno da oteža situaciju ukoliko se ne pronađe adekvatno rešenje.

Ukoliko se situacija ne reši na vreme, postoji mogućnost da će meč biti odložen ili premešten na drugu lokaciju, što bi dodatno uticalo na dinamiku takmičenja i planove timova učesnika. Ipak, poslednje informacije iz Izraela govore da je vazdušni prostor iznad Izraela ponovo otvoren, te da je aerodrom "Ben Gurion" krenuo sa radom. Zvaničnih podataka tim povodom još uvek nema, ali pogled na sajt aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu kaže da avion iz Tel Aviva bez kašnjenja treba da sleti danas u 16:25.

Cup tree provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading