DOBRE VESTI ZA ZVEZDU! Izraelci tvrde: Barak Bahar preuzima velikana!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olakšanje za klasu crveno-belih.

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU! Izraelci tvrde: Barak Bahar preuzima velikana!

Foto: Starsport

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Barak Bahar, nalazi se u centru pažnje izraelskih medija i javnosti zbog mogućeg angažmana na trenerskoj klupi Makabija iz Tel Aviva.

Klub planira da se rastane sa Robijem Kinom, iako je trenutno ubedljivo prvi u tamošnjem prvenstvu. Ipak, nedavni poraz od Makabi Petah Tikve i neuspesi u važnim mečevima doveli su do spekulacija o potencijalnom otkazu ostrvskoj legendi. Navodno, uprava kluba uveliko traži zamenu, a Bahar se pominje kao glavni kandidat za preuzimanje tima.


Izraelski mediji ističu da je Robi Kin izgubio sve bitne mečeve ove sezone, uključujući derbije sa Makabi Haifom, kao i od Olimpijakosa u Ligi konferencija, uprkos prednosti od 4:1 iz prvog meča. Činjenica da je klub ubedljivo prvi u prvenstvu ne garantuje mu ostanak na klupi, a najnovije informacije ukazuju na mogući otkaz u narednim danima.

Bahar je slobodan agent od kada se rastao sa Crvenom zvezdom, a nedavno su se pojavile informacije o njegovom mogućem angažmanu kao selektor Izraela. Interesovanje za Baharov dolazak u Makabi iz Tel Aviva takođe postoji i od strane rukovodstva Crvene zvezde, koja Baharu isplaćuje platu sve do njegovog novog angažmana. A, plaćaće i razliku ukoliko mu plata u novom klubu bude manja nego što je bila u Zvezdi.

Nedavno su se pojavile informacije i o Baharovoj tužbi protiv Crvene zvezde, međutim, iz rukovodstva kluba su to demantovali.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading