PREMINULA HARIJETA SIMIĆ: Pevačica se borila sa RAKOM DOJKE, objavljene tužne vesti!

Autor:

Zabava

14.04.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Harijeta Simić izgubila je bitku protiv kancera dojke!

PREMINULA HARIJETA SIMIĆ: Pevačica se borila sa RAKOM DOJKE, objavljene tužne vesti!

Foto: printscreen

Pevačica Harijeta Simić, poznatija kao Harina, preminula je u svojoj 41. godini u bolnici u Smederevu nakon duge borbe sa kancerom dojke. Harijeta je hrabro vodila bitku sa bolešću, ali nažalost, juče je izgubila tu bitku, piše Blic.

Nakon operacije u kojoj je odstranjena dojka, Harijeta je išla na hemoterapije i prvobitno joj je rečeno da je zdrava. Međutim, samo dva meseca kasnije, otkriveno je da su se metastaze proširile na vratu. Odmah je usledila nova operacija, ali nakon nje Harijeta je počela da pati od jakog kašlja, što je bilo znak da se bolest proširila na pluća.

Foto: printscreen

Harijeta Simić preminula

 


Harijeta je hrabro delila svoje iskustvo, ističući da je osećala kao da joj je tona na grudima i da je teško disala zbog metastaza po celim plućima. Njena borba je bila posebno teška jer je izgubila majku od iste bolesti koja ju je sada mučila. Plašila se da će završiti kao i njena majka, koja je izgubila bitku sa karcinomom u 49. godini.

U želji da produži svoj život, Harijeta je isprobala različite metode lečenja, uključujući i petrolej i kanabis ulje. Ipak, ništa od toga joj nije pomoglo da zaustavi napredovanje bolesti. Tokom borbe, otkriven joj je četvrti stepen metastaza, a lekari su joj reči da ima još samo šest meseci života.

Foto: Privatna arhiva

Harijeta Simić

 


Harijeta Simić, poznatija kao Harina, ostavila je iza sebe neizbrisiv trag svojim pesmama, ali i hrabrošću i otvorenošću sa kojom je delila svoju borbu sa javnošću. Njen odlazak ostavlja prazninu u muzičkoj industriji, ali će je pamtiti kao borca koji se hrabro suprotstavio teškoj bolesti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading