LJUBAV HRVATICE I SRBINA POČELA KAO NA FILMU: Pevačica se zbog našeg biznismena PRESELILA u Srbiju, a OVDE je sve krenulo! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ida Prester podelila dirljive trenutke sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

LJUBAV HRVATICE I SRBINA POČELA KAO NA FILMU: Pevačica se zbog našeg biznismena PRESELILA u Srbiju, a OVDE je sve krenulo! (FOTO)

Foto: Instagram/ida_prester

Hrvatska pevačica i voditeljka Ida Prester (45) uskoro će proslaviti 11 godina braka sa Ivanom Peševskim (46), našim preduzetnikom. Pevačica se na društvenoj mreži Instagram prisetila početaka njihove veze i vratila se 12 godina unazad, te pokazala svojim fanovima gde je došlo do sudbonoskog susreta.

- Tačno na ovom mestu smo se prvi put ugledali. Pre 12 godina u beogradskom Kulturnom centru GRAD, na rođendanu zajedničkog prijatelja Evoksa. Ja ga se dobro sećam, šarenog šašavca. On je mene doduše do sutradan zaboravio, pa me opet krenuo "muvati" kad smo se sreli. E, pa onda sam se potrudila da me zapamti - napisala je Ida i podelila fotografiju na kojoj sedi sa suprugom zagrljena na klupici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Iza njih je stajao grafit, na kome je pisalo "A koga ti voliš?". Ova objava izazvala je lavinu reakcija. "Ne vas ljubav i sreća dalje prate", "Divno nešto, hvala Ida, "Kakva divna slika, puna ljubav", "Vi ste meni najdivniji šar", "Ovo za vas je grafit nastao na jednoj od Nedelja ponosa. Vi ste hodajući koncept", samo su neki od komentara ispod objave.

Ivan je svoj posao proširio i u Zagrebu, a publika Idu pamti kao članicu grupa "Lollobrigida", "Frau Casio" i "MAiKA". U novinarstvu se oprobala vodeći emisije "Dan za danom" i "Briljanteen" na HTV-u, saradnjom na emisiji "Direkt", snimanjem priloga za "Dobro jutro Hrvatska" i projektima MTV Adrie. Radila je i kao kasting menadžer.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Ida Prester

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading