TRUDNA ALEKS POBEGLA IZ BEOGRADA: Pobednica 'Zadruge 6' spakovala kofere, evo gde se sada nalazi!

Autor:

Zadruga

10.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva odlučila da napusti glavni grad i odmori se u prirodi.

TRUDNA ALEKS POBEGLA IZ BEOGRADA: Pobednica 'Zadruge 6' spakovala kofere, evo gde se sada nalazi!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu. Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleks Nikolić

Aleksandra je više puta najavljivala da će se sklonito od svega i povući iz javnog sveta, kako bi imala mir u drugom stanju, a izgleda da je došao dak kad je to stvarno i uradila. 

Naime, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" podelila je putem svog storija na društvenoj mreži Instagram da je otišla u Vrnjačku Banju. Očigledno je Aleks potrebno odmaranje u prirodi i mir, koji nema dok boravi u centru Beograda. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks otišla u Vrnjačku Banju

Još uvek nije poznato sa kim je ona pobegla iz prestonice i koliko dana će biti na putu, a sve najviše zanima da li se Car složio sa njenim putovanjem i podržao ovu odluku da se skloni od svega i od svih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
JA

10.10.2023 16:15

Jel ovi bivsi ucesnici Zadruge imaju neko zanimanje ili samo prose pare sto od fanova sto na raznim drustvenim mrezama ?