MATORA PODIVLJALA ČIM SE VRATILA U ELITU: U programu uživo otkrila ŠOK TAJNE iz Crne Gore, u sve je umešana i Maja Marinković!

Autor:

Zadruga

10.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana nije mogla da ostane imuna, pred svima progovorila o aferi sa jahte.

MATORA PODIVLJALA ČIM SE VRATILA U ELITU: U programu uživo otkrila ŠOK TAJNE iz Crne Gore, u sve je umešana i Maja Marinković!

Foto: Instagram, tv pink

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Pretres nedelje", koju je vodila Ivana Šopić.  U Beloj kući govorilo se o prijateljstvu Aneli Ahmić i Slađe Lazić, a Jovana Tomić Matora umešala se u njihov razgovor. Naime, Slađa se hvalila prijateljstvom sa Majom Marinković i otkrila je da joj Aneli zamera što će se družiti sa njom, kad Maja uđe u Elitu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Slađa Lazić svađa

- Koja drugarica? Vas dve ste se posvađale i na moru. Nju je bolelo uvo da se sa tobom svađa dok si se mazila sa Janjušem u 'Zadruzi 6'', a o tome šta si na moru radila ne želim i da govorim. Ako mislite da Maju možete da koristite, jako ste glupi. Svi su joj veći prijatelji od tebe. Maja se sprdala sa tobom - istakla je Matora.

Tomićeva je Slađi poručila da je štokava i da sama treba da prizna šta je radila na jahti u Crnoj Gori. Slađa nije želela da se pravda i uverava druge u njeno prijateljstvo sa Majom, a Aneli je odlučila da sa Slađom više nema kontakt. 

Podsetimo, Matora nekoliko dana nije bila u Eliti zbog zdravstvenih problema. Nju su morali da hospitalizuju i sklone je od takmičara i tek juče se vratila u Belu kuću. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora se vratila u Elitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading