MATORA HOSPITALIZOVANA, ANITA PRAVI LOM: Grudi lete na sve strane, zbog ovih vrelih kadrova nastaće KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je održana Elitovizija, a veliku pažnju privukao je nastup Anite Stanojlović.

MATORA HOSPITALIZOVANA, ANITA PRAVI LOM: Grudi lete na sve strane, zbog ovih vrelih kadrova nastaće KARAMBOL!

Foto: Printscreen/pink

Učenica "Elite" Jovana Tomić Matora je pre tri dana izvedena iz rijalitija, a njena supruga Anita Stanojlović je i dalje zabrinuta za nju. Međutim, kako je istakla Miljana Kulić, koja je i sama bila u spoljnom svetu, ona je hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Iako Anita bez prestanka kuka za svojom suprugom, sinoć je odlučila da brigu ostavi po strani i što bolje se pokaže na "Elitoviziji". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Cvijanović

Stanojlovićeva je sve vreme bila nasmejana, dok je nastupala sa cimerkom Jovanom Cvijanović. Njih dve su u crnim kombinacijama žarile scenom, a Anitine grudi su sve vreme letele zbog velikog dekoltea na haljini. 

One su dobile i pohvale stručnog žirija. 

- Devojke prelepe ste, a Jovana ti si pevačica, moraš malo da radiš na usavršavanju, ali da budem iskrena, moram da kažem da vam je nedostajala Matora - rekla je Mira Škorić.

- Anita prelepa si, Jovana iskreno očekivao sam više od tebe, i nedostajala vam je Matora. Jovana verujem da želiš da se baviš ovim poslom, pošto ste prve biću blag. Možeš kod mene na doškolovanje i bićeš zvezda. Inače odlična si sa Janjušem, ali ne odustaj - rekao je Mirko.

Kako li će Matora reagovati na ovo ostaje da saznamo čim se vrati u Belu kuću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading