MATORA IZ BOLNICE STIGLA U ELITU: Vreme je da sazna za Anitino NEVERSTVO sa drugom ženom!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će Tomićeva reagovati kad sazna sve što se izdešavalo u prethodnih nekoliko dana?

MATORA IZ BOLNICE STIGLA U ELITU: Vreme je da sazna za Anitino NEVERSTVO sa drugom ženom!

Foto: TV Pink/printscreen

Dugogodišnja rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora, pre nekoliko dana izvedena je iz "Elite", a njena supruga Anita Stanojlović jako je zabrinuta za njeno stanje. Ona na sve načine pokušava da sazna šta se desilo sa njom.

Nakon šest dana Matora se danas vratila u Belu kuću, a svi učesnici rijalitija poleteli su ka noj kako bi je pozdravili i saznali kako se sad oseća. Najsrećnija je bila Anita, koja joj se bacila u zagrljaj, a onda su se sklonile od svih kako bi imale malo privatnosti. 

Dok je Matora bila izvan Elite, Satanojlovićeva je vodila ratove sa cimerama, a napolju su isplivale prepiske da je varala Tomićevu. Mnoge zanima da li će se sad pokrenuti te tema i da li je Matora možćda kod lekara imala priliku da čuje nešto o tome, pošto je poznato da koliko god obezbeđenje štiti učesnike koji budu opravdano izvedeni, nekako se uvek dokopaju informacije iz spoljnog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading