ZBOG NJIH ĆE SE RAZVESTI ANITA I MATORA: Otkriveno ko sledeći ulazi u "Elitu"

Autor:

Zadruga

26.09.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora otkrila cimerki čijeg se ulaska boji!

ZBOG NJIH ĆE SE RAZVESTI ANITA I MATORA: Otkriveno ko sledeći ulazi u "Elitu"

Foto: M.M./ATAImages

Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović su sinoć imale žestoku svađu, tokom koje su više puta pomenule razvod braka. Uspele su da se pomire, ali situacija nije sjajna.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora se poverava cimerki

Tomićeva se danas požalila cimerki dok je Anita bila u prodavnici. Matora je priznala da nije srećna u braku, a plaši se i da će neki Anitin bivši momak ući uskoro u rijaliti da im zaprži čorbu.

- Znam da će da uđe neki bivši, jer sam mu sad digla cenu. Znaju da sam srčana, da imam reakciju. Gledam da spasim brak ako mogu, ako ne, ćao, zdravo. Mislila sam da će mi biti mnogo lepše sa njom, ali sam se zaj*bala. Previše sam sebe precenila. Još ona nervozna klinka, neiživljenja. Da nisam popustila sad, ona bi razlupala prodavnicu - ispričala je Matora.

Podsetimo, Anita je, između ostalog, u rijalitiju bila sa Lazarom Čolićem Zolom, Markom Markovićem i Bilalom Brajlovićem, a ostaje da ispratimo koga se Tomićeva najviše boji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

26.09.2023 14:43

Otimaju se za Anitu 😵‍💫 🙄😂😂