MATORA JAVNO OSTAVILA ANITU U RIJALITIJU! Žestoka bračna svađa izazvala rusvaj u "Eliti", zadrugarka zarežala kao ZVERINA (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.09.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračna drama dobila skandalozan epilog!

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović žestoko su se posvađale pred kamerama u rijalitiju "Elita", te zbog reči koje su izgovorile jedna drugoj, mnogi su mišljenja da su devojke javno stavile tačku na svoj odnos.

Naime, kako je istakla Stanojlovićeva na imanju u Šimanovcima, njoj smeta što Matora sa drugima komentariše o njihovim bračnim problemima, te je da je izigrala njihov dogovor pre ulaska u "Elitu". Tomićeva, sa druge strane, smatra da je sasvim u redu da njihovu intimu deli sa svojim cimerima u rijalitiju, te je došlo do ozbiljnog sukoba.

- Ja kad mene pitaju šta mi je, ja kažem ništa. Neću da delim našu intimu. Mi smo se dogovorile da ništa ne pričamo, a ti svima pričam - tvrdila je Anita. 

- Ja pričam ono što si ti već svima ispričala - rekla je Matora. 

- Ništa ja nisam pričala - brecnula se Stanojlovićeva. 

- Došla mi je Bojana da mi kaže da si joj pričala da nije u redu što kuvaš drugima - dodala je Jovana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Matora i Anita svađa Elita Zadruga 7

- Ja to pričam svima po kući i derem se - priznala je Anita. 

- Nemoj da se dereš na mene! Nije u redu prema tim momcima. Ja sam se ponudila jer ja uživam u tome - nastavila je da popuje Matora.

 - E, pa nećeš to više da radiš - kazala je mlada zadrugarka.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Matora i Anita svađa Elita Zadruga 7

 - Neću da te trpim više! Možeš da mi popušiš k**ac - povikala je Matora i odjurila besna kao furija, ostavivši svoju partnerku iza sebe u čudu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading