SVI DETALJI DOGOVORA KAČAVENDE SA ČELNICIMA PINKA: Ovo će Anu Ćurčić IZBEZUMITI od straha! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo detalje o životu Milene Kačavende!

SVI DETALJI DOGOVORA KAČAVENDE SA ČELNICIMA PINKA: Ovo će Anu Ćurčić IZBEZUMITI od straha! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATA Images

Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ,,ElitaMilena Kačavenda vodila je borbu i sve vreme stajala ispred Ane Ćurčić tokom trajanja Zadruge 6. Nakon završetka rijalitija dešava se totalni preokret, te kumstvo Ane i Kačavende puca. Iako su mnogi očekivali njen ulazak, što se i desilo, u Elitu, njen prijatelj otkriva nove detalje.

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda

 

Naime, Kačavendin prijatelj, Igor Stojaković prvi put u javnosti govori za Republiku u okviru emisije ,,Porodice Elitnih" kod voditeljka Ognjena Bogdanovića

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- Ja sam očekivao da će ona sa Željkom i Milicom dogovoriti neku emisiju, ona je elokventna, govori pet jezika. Za nju se lepe ljudi, mediji, očekivao sam da će voditi neku emisiju, pošto je i u svetu mode, ali da će ući u rijaliti, nisam verovao, ona je pedantna žena, ne znam kako će se boriti sa tim - otkrio je Igor u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Celu emisiju ,,Porodice Elitnih" pogledajte na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Aba

17.09.2023 10:17

Opa, i ona bi da vodi emisiju na tv. Šta će sa uspešnim biznisom? Ili,biznis i nije tako uspešan? Ima i još jedan problem, kuma više nije mlada i lepa, oko nje se polako sve mrači, kuma ne zrači. Kumini prijatelji lažu i mažu, narod im ne veruje.

vesna

17.09.2023 11:03

Meni se kuma dopada,i mislim da bi bila odlicna kao voditeljka i da bi znala da postavlja provokativna pitanja,recju,bila bi zanimljiva!!! Njen biznis radi sa njom ili bez nje ,prema tome ona je prava sefica , ne znam sta je tu cudno. Ona kao seertifikovani trener treba samo da drzi kurseve ,a njen obucen kadar radi u njenom salonu .

opasnozeznuta

17.09.2023 15:43

Ona bi prvo da bude nastavnica s3xologije.Sa poslom obrva je davno propala.Uskoro ce se pojaviti vjerenik za kog je tvrdila da je poginuo.IDEMOOOOO TEK PREDSTAVA POCINJE .MILENA ZVANA LAZE CIM ZINE PONOVO NA PSIHIJATRIJI.

Vojvotkinja Tolstoj

11.10.2023 17:26

Malo više "zagrizla", ona se "uzda" u Đedovića-skorojevića ! Njemu je bitno da ga podržava -Ceca, svašta. Ko je Ceca-vrlo važno : neka i ona uđe u rijaliti, pa će da vidi... Ceca je podržavala i Kiju ; nakon toda postala pravi "drugar" sa Radanovićem... Šta reći za takvu ženu ? Ko Kijinu muku može da razume - svi imaju neki veći ili manji interes... Ceca "podžava" ovog Đedovića što je pun mržnje. To treba nauka da "ispita" (jedinstveno je)...Crko bi ako ne bi "povatao" šta se kome desilo : da on zna ... besposličar-abronoša...