VRELA AKCIJA MILENE KAČAVENDE: Zavela zauzetog Hrvata, pa ga ODBILA kad je pokušao da OZVANIČI vezu!

Autor:

Zadruga

13.09.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat su imali vrelu akciju koju kriju od svih!

VRELA AKCIJA MILENE KAČAVENDE: Zavela zauzetog Hrvata, pa ga ODBILA kad je pokušao da OZVANIČI vezu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat su pre rijalitija imali intimne odnose u karantinu, saznaje "Star". Kako se navodi, ona ga je sačekala na aerodromu, zajedno su otišli u karantin, a potom u sobi imali vrelu akciju, ali sve kriju jer je on dve godine u vezi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda i Sanjin

- Već ih povezuju u rijalitiju jer se teško sudržavaju i primetno flertuju pred svima. Neki od ukućana znaju za njih dvoje i šta se desilo u karantinu, ali za sada ćute. Realno, kumu baš briga, ona je slobodna žena, ali je to za njega pogubno jer ima dugu vezu. Oni su se dopisivali, pa se Horvat javio Mileni pred ulazak i dogovorili su se da ga ona čeka na aerodromu. Onda su zajedno otišli u karantin i odlučili da spavaju u istoj sobi! Tamo su između njih sevnule varnice i desilo se šta se desilo, ali su se dogovorili da ćute. Inače, Milena je od Sanjina starija 15 godina, ali im to nije smetalo. Otkada su ušli u "Elitu", njih dvoje su nerazdvojni, pa je pitanje kada će da im popuste kočnice i da se prepuste strastima, iako je ona rekla da s*ks pred kamerama njoj ne može da se desi - otkriva izvor iz produkcije za gorepomenuti list.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda i Sanjin

Sanjin je sinoć pokušao da poljubi Milenu nakon razgovora sa Drvetom mudrosti, a ona ga je odbila i poručila mu da treba da se kontroliše.

- Beži, bre, kontroliši se, šta ti je, povedi računa malo - rekla mu je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading