OTKRIVENO KAKO ĆE DALILA BITI POVEZANA SA ELITOM: Voditeljka izdala zvanično obaveštenje, fanovi rijalitija u transu!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otkrila koja će biti njena uloga u Eliti.

OTKRIVENO KAKO ĆE DALILA BITI POVEZANA SA ELITOM: Voditeljka izdala zvanično obaveštenje, fanovi rijalitija u transu!

Foto: ATAImages

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, postala je voditeljka RED televizije, a povremeno će se pojavljivati i u "Eliti", što je posebno obradovale njene fanove, koji prate rijaliti karijeru Dalile od samog početka.

Ona je juče probila led, a kako su tekle pripreme za njenu prvu emisiju - podelila je sa brojnim pratiocima na Instagramu.

Republika

Foto: REDTV Printscreen

Dalila Dragojević

 

Međutim, kako su se mnogi pitali kada će je ugledati na velelepnom imanju u Šimanovcima, ona se oglasila i objasnila kako će biti povezana sa Elitom i koja će biti njena uloga:

- Svaki dan od 20:00h do 23:00h emisija “Pitam za druga” koja će uvijek biti u korak sa Elitom - objavila je Dalila na svom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

12.09.2023 10:20

Ovo je dokaz posrnule Srbije, da ovde sto si gori, sto si neobrazovaniji, sto si pokvareniji i nemoralniji tebe vise vrednuju. Ovaj sljam ce se pridruziti Sodomi i Gomori tv. Jadna ova zemlja sa ovolikim talogom. A skolovani ljudi odlaze iz zemlje.

Iva

12.09.2023 12:24

Bravo Dalila!