IDI KOD KARAMUJIĆA, SPRŽEN SI OD ŽUTOG: Dejan Dragojević osolio po Stanijinom oženjenom vereniku, posle ovih reči neće mu biti dobro!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pljušte prozivke između Dejana Dragojevića i Asmina Durdžića!

IDI KOD KARAMUJIĆA, SPRŽEN SI OD ŽUTOG: Dejan Dragojević osolio po Stanijinom oženjenom vereniku, posle ovih reči neće mu biti dobro!

Foto: ATA Images/M.M., e-stock/ Časlav Vukojičić, printscreen/facebook

Na društvenim mrežama bukti rat pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića i oženjenog verenika Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića. Sve je počelo kad je Dejan u razgovoru za Republiku u svom stilu prokomentarisao aktuelnu temu koja je uzrujala region, na šta je Asmin odgovorio preko svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

- Aneli, Stanija i "Milioner iz blata", kao onaj film indijski... Meni ovo liči na neki svingerski par. Oni dali oglas: "Bračni par traži ženu za trojku", ali trojka koja će da smisli lošu priču. Samohrana majka raskinula mesec dana pred rijaliti i otišla kod majke u Dubrovnik satkana od bola i tugel, ali je uspela paralelno i da se sprema za rijaliti od 10 meseci i tako život im slučajno naveo Staniju "marketing bombu", pazi boga ti... To je plan da svako dobije svoje, a imate priliku da vidite da će ljudi za malo medijskog prostora svašta da rade... Pa Stanija je dovozila svog bivšeg (Marka Markovića) dečka u rijaliti i pomogla mu da se spakuje... Ovo samo ima u telenovelama, na kraju Hose Armando sazna da je sam sebi mama - govorio je Dragojević za Republiku.

Republika

Foto: Facebook, Printscreen Youtube.com/Dejan Dragojević

Asmin Durdžić i Dejan Dragojević

Nakon toga usledio je Asminov odgovor, u koji je upetljao i Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Zamisli Dejan Caroj*bić komentariše Staniju. Ok za Aneli je stvarno rekao ispravno, ali on komentariše Staniju? Momak koji je gledao kako mu Car j*be ženu i molio Cara da prestane j*bati Dalilu, ali da njega nategne umesto Dalile. Momak koji je oženio Dalilu i Dalila ga podvodila p*derima kao što su Marko Đedović i ovaj klempavi. Pa strašno, pa ti si dete drago bio svinger čitavoj Bosni, više si tuđe sp*rme progutao nego vode - napisao je Asmin na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Dragojević naravno na ovu prozivku nije ostao imun, pa je munjevitom brzinom stigao brutalan odgovor. 

- Asmin Betmen u usta mu ga m*tnem. Šutnula te Standža kaže nosiš fejk Versaći i da noge ti smrde kroz patike. Vrati se sponzorušo, nema ti Standžice da plaće. I nisam Dejan Caroj*bić, nego Asimoj*bić. Ja sam tvoj Bob Kane, on je napravio Betmena, a ja ću tebe. Kako se osećaš kad kao otac iznosiš informacije da je žena(majka tvog deteta) narkomanka? Kako ćeš objasniti ćerki da si joj oskrnavio majku za sva vremena? I da je najgora na svetu rodila tije onu lepotu. Idi opet kod Karamujića da ti uradi tehnički spržen si od žutog. I zašto si sina strpao u dom? - glasile su objave na Dejanovom Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading