KAČAVENDA ŠURUJE SA ANINIM NEPRIJATELJIMA: Isplivali dokazi, savetuje je Ćurčićkin NAJVEĆI NEPRIJATELJ!

Autor:

Zadruga

31.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća takmičarka "Elite" ulazi spremna u Pinkov rijaliti!

KAČAVENDA ŠURUJE SA ANINIM NEPRIJATELJIMA: Isplivali dokazi, savetuje je Ćurčićkin NAJVEĆI NEPRIJATELJ!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Bivši zadrugari Ivan Marinković i Jelena Golubović bili su gosti voditeljke Ane Radulović u emisiji "Narod pita" sinoć. Ivan je analizirao situacije rijaliti učesnika, pa priznao da je posavetovao Milenu Kačavendu pred ulazak u "Elitu". Podsetimo, Ivan je u lošim odnosima sa Mileninom bivšom prijateljicom Anom Ćurčić, sa kojom i Kačavenda ratuje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

- Da li misliš da Bebica oseća nešto prema Miljani? - pitala ga je voditeljka.

- Da li je voleo, nije voleo, ko zna zašto je to radio... Meni je drago da je to rešio - rekao je Ivan, pa priznao da se čuo sa Milenom:

- Ne verujem da bi bilo kom muškarcu bilo prijatno, pogotovo Aci Buliću, koji je ušao kao ljubavnik u njen život, verujem da će Ana ući u "Elitu". Čuo sam se sa Milenom, dao sam joj dosta saveta... - priznao je Marinković, pa se ipak predomislio oko Aninog ulaska:

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

- Da li Ana Ćurčić ima onu stvar da udje? Od Ane neće ništa novo čuti, čak i da Milena uradi bilo šta tamo, mislim da Ana neće smeti da udje - rekao je Ivan.

Podsetimo, direktorka programa televizije Pink, Milica Mitrović, saopštila je sinoć da "Elita" počinje dan ranije, tačnije 2. septembra u 21 čas. Milena je takmičarka čije su ime zvanično potvrdili, a pored nje će se zasigurno u ovom rijalitiju naći i Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Slobodan Josipović i Marko Janjušević Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading