ANA SKUPLJA DOKAZE PROTIV MENE: Kačavenda razvezala jezik nakon PRETNJI, najavila KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažne kume se ne smiruju, Kačavenda odlučila da napravi haos!

ANA SKUPLJA DOKAZE PROTIV MENE: Kačavenda razvezala jezik nakon PRETNJI, najavila KARAMBOL!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Buduća učesnica "Elite" Milena Kačavenda i dalje vodi javni rat sa svojom bivšom prijateljicom i pseudokumom Anom Ćurčić. Naime, ona je na svom storiju objavila fotku na kojoj koristi telefon, pa potkačila Anu, koja u svakoj emisiju "Narod pita" koristi svoj tablet.

- Tablet nije, ali možda posluži. I pored svih pretnji koje dobijam na dnevnom nivou od mog poslednjeg "lajva", Kuma će da vam objasni, a bogami i da se odbrani, to ste videli da umem. Obećavam dobru zabavu svima koji slave "Elitu" - napisala je Milena.

Republika

Foto: Instagram.com

Kačavendina objava

Ova objava je odmah izazvala veliku pažnju i nekoliko fan grupa je prozvala Anu, tako što su objavili Mileninu sliku, na kojoj je napravila grimasu.

- Ja kad vidim Njanjavu da stoji tablet - glasi tekst preko Milenine objave na kojoj izgleda začuđeno.

Kačavenda je podelila ovu objavu i ponovo potkačila Anu.

- I da zove po Beogradu da skuplja dokaze protiv mene - ispričala je Milena.

Republika

Foto: Instagram.com

Kačavendina objava

Podsetimo, nedavno je Ana u "Narod pita" rekla da će izneti sve što zna o Mileni, ali kad ona uđe u rijaliti.

- Sve ću pustiti, ali ću pustiti kada uđe, pošto me proziva na društvenim mrežama kada je u pitanju Glavnić - rekla je Ana u emisiji "Narod pita", na šta joj je Milena odgovorila putem Instagram storija tada:

- Što čekaš da uđem, što ne gukneš dok sam tu, da mogu da kažem i ja neku? Sa'će devojka da odgovori na pretnje! E da si m*da takva imala za Glavnića, gde bi ti bio kraj - napisala je Milena na svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ime

16.08.2023 15:05

A gde i kada se ove dve žene gase? Lagale obadvije, lažu sada, lagat će i dalje. Da li je ovo dogovor njih dve, da li je ovo kampanja za Milenin ulazak "u velikom stilu"? Da li će "pad i izlazak" biti tako bučan i obećavajući.? Gledati ćemo uskoro.

Milena

16.08.2023 15:16

Ova je bolesna, koliko je opterećena Anom, ženo o sebi malo, ajde što zaboravi izmišljenog verenika preko noći a što sebe, samo Ana... Ana... boleština , Ana je srećna a ti isfrustriran, zavidan jad koji pravi profile na kojim pljuješ Anu, a pljuvanjem nje, pljuješ po sebi jer si se ti u nju klela

Ana

27.08.2023 11:45

@Milena - Koliko se žena borila za nju da nije bilo Kume Nacionale ne bi doticna ni do2mj.dogurala.Kako god pokazala se Ani u najtežim životnom prekretnicama i sa samim tim jos puno toga nosi u odbrani drugarice nap.poput toga da joj se djeca od javnosti sacuvaju i ko god je udario na Anu kao da je na nju.Danas je rijetko takvih prijatelja .Nije ni rodjena sestra htjela stati uz Anu dok je kuma se i dalje borila za nju i na kraju ni HVALA a kamoli sta dr.Kao što smo mogli da vidimo Ani ko god je valjao popljuvala je ga najstrasnije,pa na kraju i po produkciji udarila koji su joj omogucili da zivi život kakav danas živi.