"DA LI DA SE VRATIM..." Šok pitanje Milana Miloševića izazvalo BURU na Instagramu!

Autor:

Zabava

16.08.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj izazvao haos na društvenim mrežama jednim pitanjem!

"DA LI DA SE VRATIM..." Šok pitanje Milana Miloševića izazvalo BURU na Instagramu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju, gde puni baterije, a duži period nosi plavu iblajhanu kosu. Sinoć je postavio pitanje svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, koje se ticalo njegovog imidža.

Naime, Milošević se premišlja da li da vrati svoju prirodnu boju, te je svojim pratiocima na gorepomenutoj mreži putem storija postavio ovo pitanje.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milana Miloševića

- Da li da se vratim u prirodnu boju? - pitao je Milan.

74 odsto osoba koje su glasale izabrale su odgovor "da", dok je 26 odsto odabralo odgovor "ne". Miloševiću se ovaj odgovor nije dopao, te je odgovorio svojim pratiocima.

- Hvala što ste se potrudili i glasali u ovolikom broju, ali ipak ću se posavetovati sam sa sobom, ha-ha-ha-ha - napisao je voditelj.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Voditelj je, inače, skoro celo leto proveo u Budvi, a kad je našu zemlju zahvatilo stravično nevreme, njemu je nastradala fasada na kući. Led je napravio veliku štetu, što ga je iznerviralo, a samo nekoliko dana kasnije, i Budvu je zadesila oluja, a Milošević je usnimio poplavu ispred svog apartmana. Ovo nije prva neprijatna stvar koja ga je zadesila na letovanju. Kako se pisalo, voditelj je opljačkan, dobijao je pretnje, a u jednom trenutku su se pojavili i navodi da su Miloševića pokušali da siluju u Budvi. Zbog ovoga su mnogi počeli da sumnjaju da je na njega bačena crna magija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading