RAT LAŽNIH KUMA NE PRESTAJE! Kačavenda optužila Anu da ju je NAPALA na ulici, Ćurčićeva počela da BLJUJE VATRU!

Autor:

Zadruga

11.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama za dramom, bivše prijateljice ne nalaze zajednički jezik!

RAT LAŽNIH KUMA NE PRESTAJE! Kačavenda optužila Anu da ju je NAPALA na ulici, Ćurčićeva počela da BLJUJE VATRU!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Buduća takmičarka "Elite" Milena Kačavenda juče je izazvala bum u javnosti kad je navela da se u gradu slučajno srela sa bivšom drugaricom Anom Ćurčić, koja je počela da joj dobacuje.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

- Srele smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona je išla u fudbalski klub, ja sam izlazila iz restorana. Dobacila mi je sa 15 metara rastojanja: „Ej, Kačavenda". Ja sam joj rekla otkad sam ja za tebe Kačavenda, ti si za mene Ana, a ne Curčić. - Vratila se, prišla mi, neku smo progovorile, njeno prvo pitanje je bilo: „Kako te nije sramota da me pogledaš u oči?" Ja sam se nasmejala, htela sam da joj kažem: „Nije higijenski da mi uzimaš pitanje iz usta". Ona je držala grčevito tablet u kojem sve piše. Ako bude ulazila, moraće da nauči sve iz tog tableta napamet, ako uđe u „Zadrugu". Ja joj šaljem poruku da se dobro naoruža i da nauči sve to iz tableta napamet (ako hoće da krene na mene) - rekla je Kačavenda, preneo je "Alo".

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

U emisiju "Narod pita" se sinoć uključila Ana, kako bi demantovala navode Miljana Vračevića da propagira satanizam, a usput se dotakla i Kačavendine izjave.

- Moram da demantujem i da nisam srela Milenu danas, jer je dala jedan intervju, u kom je to rekla. Kazala je da sam mahala tabletom, pretila i ostalo. Demanti za sve to - poručila je Ana u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

11.08.2023 12:52

Postale su mnogo naporne ove dve žene, dosadne. Kao dve mahaluše. Milena umislila da je njen humor zabavan a u nedostatku tema i da bi zadržala mesto na nekom portalu od redak-dva, izmišlja nekakve "susrete u napade" koji su besmisleni i glupi. Za Anu rekoh već više putq da joj je vreme da se dostojanstveno povuče i posveti se svom životu, da u tišini i miru stvori bolji život za sebe i decu koji do sada nije imala. Treba ignorisati pitanja noćnih baba i Mićine teoreme o emocijama, Miljanove moralne propovedi (on se razišao sa ženom , decu imaju i raskinuo brak), Mikicino presipanje iz šupljeg u prazno, Janjuševu ogorčenost što ga svojim prisustvom i pričom stalno podsećaš na sramotu koju je on godinama radio javno svojoj ženi i detetu, na Carevo ponašanje i Aleksandrinu prošlost..., na Marinkovićeve bljezgarije i laži. Sve to Ana treba napustiti i živiti mimo instagrama i live prozivki. I ona i Milena ispadaju smešne i jadnice koje kao da mole za "popularnost". Doista, ispadaju smešne .