JANJUŠ PRIZNAO SVE O PRELJUBAMA! Pred ulazak u Elitu progovorio o odnosu sa Enom!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš otkrio sve detalje svog emotivnog stanja.

JANJUŠ PRIZNAO SVE O PRELJUBAMA! Pred ulazak u Elitu progovorio o odnosu sa Enom!

Foto: ST/Nikola Mutić

Marko Janjušević Janjuš

Produkcija televizije Pink potvrdila je da će Marko Janjušević Janjuš biti zvanični učesnik novog rijalitija, koji počinje trećeg septembra, "Elita". On je više puta bio učesnik "Zadruge", a njegova javna prevara supruge Ene, sa Majom Marinković, obeležila je njegov boravak u Beloj kući

Republika

Foto: Republika.rs

Marko Janjušević Janjuš

Otkako se završila šesta sezona rijalitija "Zadruga" mnogo se priča o Janjuševom odnosu sa Enom i spekuliše se da li je došlo do pomirenje, pošto su mnogo vremena provodili zajedno, a lepe momente i zajedničke trenutke sa ćerkom Krunom često kačili na socijalne mnreže. On se sad zvanično oglasio putem svom naloga na društvenoj mreži Instagram i progovorio o svom emotivnom stanju. 

- Da nisam bio sa toliko žena nikad ne bih znao da samo jednu volim - napisao je bivši košarkaš na svom Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš Instagram

Poodsećamo, kad je zvanično potvrđeno da Janjuš ulazi u "Elitu" on je progovorio o svom emotivnom stanju, odnosu sa suprugom Enom i otkrio kako ona gleda na njegov povratak u rijaliti šou program. 

To ćemo videti, moramo da pustimo vreme da prođe. Za sada ide kako treba, bili smo u Hong Kongu, bilo je odličnoŠta će...Navikla se već, ovo je kao moj neki posao od kog zarađujem i živim, moram da se naviknem. Dosta je "Zadruga" iza mene, ali šta je-tu je - prokomentarisao je Janjuš za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Janjuš

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading