JANJUŠ IMAO OZBILJAN RAZGOVOR SA ENOM PRED ULAZAK U ELITU: Ovako je reagovala, kada je saznala da će ponovo biti sa Majom!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otkrio kako je Ena reagovala, kada je saznala da će i Maja Marinković biti u Eliti!

JANJUŠ IMAO OZBILJAN RAZGOVOR SA ENOM PRED ULAZAK U ELITU: Ovako je reagovala, kada je saznala da će ponovo biti sa Majom!

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš pomirio se sa suprugom Enom, koju je u Zadruzi prevario i ostavio zbog Maje Marinković.

Janjuš sada ponovo ulazi u Elitu, gde će ponovo boraviti sa Majom, a sve je zanimalo kako je na to sada reagovala njegova supruga, sa kojom ponovo uživa.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, M. M./ATAImages

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš je, najpre, priznao da je potrebno mnogo vremena da Ena zaboravi sve što se dogodilo, a onda je otkrio šta mu je ona poručila, nakon odluke da uđe u novu sezonu rijalitija:

- To ćemo videti, moramo da pustimo vreme da prođe. Za sada ide kako treba, bili smo u Hong Kongu, bilo je odlično - otkrio je Janjuš za početak, a onda se osvrnuo na njegovo učešće u rijalitiju:

Republika

Foto: Republika.rs

Marko Janjušević Janjuš

 

- Šta će...Navikla se već, ovo je kao moj neki posao od kog zarađujem i živim, moram da se naviknem. Dosta je "Zadruga" iza mene, ali šta je-tu je - prokomentarisao je Janjuš za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mika

29.08.2023 23:30

Eni ne treba kockar i propalica.