DIREKTNO SA LICA MESTA! Suočavanje Kačavende i Janjuša pred ulazak u "Elitu", evo gde smo ih UHVATILI! (PAPARACO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zadruga

25.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda i Janjuš se suočili pred ulazak u "Elitu"!

DIREKTNO SA LICA MESTA! Suočavanje Kačavende i Janjuša pred ulazak u "Elitu", evo gde smo ih UHVATILI! (PAPARACO)

Foto: Republika.rs

Janjuš i Kačevenda

Danas se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održavaju sistematski lekarski pregledi za buduće takmičare "Elite". Novo rijaliti televizije Pink počinje 3. septembra u 21 čas, a ispred ove privatnke klinike zatekli smo i nekoliko poznatih lica. Veliku pažnju svih okupljenih privukla je Milena Kačavenda, bivša prijateljica Ane Ćurčić. Milena je prvo ime koje je Pink zvanično potvrdio. Ona je ispozirala za Republiku, a potom otišla na pregled.

Republika

Foto: Republika.rs

Milena Kačavenda na sistematskom pregledu

Nakon što je objavila sistematski pregled, Milena je imala zanimljiv susret na terasi pomenute klinike, koji je naš paparaco uspeo da zabeleži. Naime, Kačavenda se suočila oči u oči sa bivšim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem, koji takođe ulazi u sedmu sezonu popularnog rijalitija.

Podsetimo, Janjuš je više puta potkačio Kačavendu dok je pričao o Ani, a juče je dao intervju za naš portal ispred zgrade televizije Pink.

Dosta je bilo loših postupaka, ali mislim da sam se smirio i zreliji nego što sam bio. Može to bolje, u ovoj sezoni ću dati svoj maksimum dati, to je više neki humor, koji može da se proizvede, to ću se i truditi da pokažem - započeo je Janjuš, a onda prokomentarisao Milenu Kačavendu:

Ja ne znam ni ko su ti likovi, nekad nešto pročitam, ali nikoga ne znam, vidim da je sve sama i suva elita - rekao je bivši košarkaš za naš portal juče, ispred zgrade Pinka na Dedinju.

Republika

Foto: Republika.rs

Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading