PINK ZVANIČNO POTVRDIO: Kontroverzni muškarac ulazi u ELITU!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno ime još jednog učesnika "Elite"!

PINK ZVANIČNO POTVRDIO: Kontroverzni muškarac ulazi u ELITU!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Šest dana pre početka rijalitija "Elita", televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i potvrdila pisanje Republike da u "Elitu" ulazi bivši košarkaš i zadrugar Marko Janjušević Janjuš.

Janjuš se priključio četvorci koju je Pink već najavio, a koju čine Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josošivoić.

Podsetimo, nakon što smo pisali da Janjuš ulazi u "Elitu", bivšeg zadrugara smo sreli ispred televizije Pink, ali i na sistematskom pregledu za buduće takmičare ovog rijalitija.

Republika

Foto: Republika.rs

Janjuš

Ispred Pinka je tada govorio o svom odnosu sa bivšom suprugom Enom, ali i novom učešću, kao i Mileni Kačavendi.

- Ja i moja supruga ne znam da li smo se pomirili, tj. znam, ali mi je rekla da ne spominjem, tako da nemoj da me pitaš, molim te - rekao je Janjuš za Republiku, pa dodao:

- Dosta je bilo loših postupaka, ali mislim da sam se smirio i zreliji nego što sam bio. Može to bolje, u ovoj sezoni ću dati svoj maksimum dati, to je više neki humor, koji može da se proizvede, to ću se i truditi da pokažem - ispričao je tada košarkaš, pa otkrio šta misli o Mileni:

- Ja ne znam ni ko su ti likovi, nekad nešto pročitam, ali nikoga ne znam, vidim da je sve sama i suva elita - rekao je Janjuš. 

Samo dan nakon ovog intervjua sreo se oči u oči sa Kačavendom na lekarskom pregledu, što je naš paparaco i uslikao.

Republika

Foto: Republika.rs

Janjuš i Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading