MAJINA NOVA MAĆEHA ULAZI U ELITU SA TAKIJEM: Ščepao zgodnu starletu za ZADNJICU i ne pušta, spemni za VRELU AKCIJU pred kamerama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković ulazi u "Elitu" sa svojom novom devojkom!

MAJINA NOVA MAĆEHA ULAZI U ELITU SA TAKIJEM: Ščepao zgodnu starletu za ZADNJICU i ne pušta, spemni za VRELU AKCIJU pred kamerama! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Republika, Shutterstock

Kako Republika saznaje, Radomir Marinković Taki, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, obnovio je ljubav sa svojom bivšom devojkom Teodorom Delić, koja je bila uečsnica rijalitija "Parovi". Kako dalje saznajemo, njih dvoje će zajedno ući u rijaliti "Elita", novi projekat televizije Pink.

Republika je uspela da dođe do privatne fotografije Majinog oca, koji je svoju novu-staru devojku uhvatio za zadnjicu na jednom bazenu, gde su razmenjivali nežnosti.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki i Teodora

Ljubav Teodore i Takija ponovo cveta, a jedno je sigurno, u "Eliti" će napraviti pravi haos. Marinkovića je publika upoznala u mnogim emisijama vezanim za "Zadrugu", dok je Teodora izazvala veliku pažnju u devetoj sezoni rijalitija "Parovi". Jednom prilikom je otkrila i da je imala grupnu vrelu akciju.

- Uvek sam bila avanturista i ne mislim da i dalje grupni seks treba da bude tabu tema. Imala sam trojku u trećem razredu srednje škole i ne kajem se zbog toga. Moji će verovatno da polude zbog ovog saznanja, ali to je bilo i prošlo. Volim da eksperimentišem! Bitno je da nikada nisam eksperimentisala s drogom i sličnim stvarima, a seks je svakako lepa stvar. Mislim da bih opet volela da doživim to iskustvo, ali s nekim koga volim i nekim u koga imam poverenja. Verujem da bi to mnogi voleli da dožive, ali nemaju hrabrosti. Nemam problem da pričam javno o tome. Ovde se svi nešto foliraju i prave se fini, a ko zna šta su sve radili napolju - rekla je Teodora tada, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Teodora Delić u "Parovima"

- Mnogo sam volela tog lika s kojim se sve desilo. Ostali smo u dobrim odnosima, bez obzira na to što vise nismo zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading