KUM TIJANE AJFON ULAZI U ELITU: Napravio HAOS na lekarskom pregledu, svi bruje o njegovom ODNOSU sa ovim muškarcem!

Autor:

Zadruga

20.08.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum Tijane Ajfon je novi učesnik rijalitija "Elita"!

KUM TIJANE AJFON ULAZI U ELITU: Napravio HAOS na lekarskom pregledu, svi bruje o njegovom ODNOSU sa ovim muškarcem!

Foto: Republika, Shutterstock,instagram.com/ticamaksimoviccocoti

Protekla dva dana su se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održali zdravstveni sistematski pregledi za buduće takmičare "Elite". Na pregledu se pojavio i Uroš Stanić, tiktoker koji je početkom ovog meseca pretučen, kako je naveo, zbog svoje seksualne orijentacije. Kako je "Kurir" preneo, on se na lekarskom pregledu zbližio sa Zoranom Urbanom, koji nije poznat široj javnosti.

Republika

Foto: eStock

Zoran Urban i Uroš Stanić

Njih dvojica su opčinjeni jedan drugim i planiraju da se bliže upoznaju u "Eliti". Na pregledu su se mazili i bili prisni, dok su na terasi bili bliski, a Zoran je bio besan kad su njihove fotografije isplivale u javnost.

- Ne znam šta bih izjavio, dečko/devojčica šta god bio, vidi se da vuče teške traume. Ne poznajemo se, naravno, takve ličnosti ne mogu da mi priđu. Ovo su slike sa sistematskog, dečko je krenuo svoj rijaliti pre početka, okomio se na sve učesnike pa tako i na mene. Znate kako kažu, sa ludacima se ne raspravljaj jer te neće razumeti, tako sam i ja krenuo da se sprdam sa njim dok nas je dotična buduća učesnica slikala bez pristanka i očigledno im je zafalilo reklame. Imam samo da poručim da rijaliti tek počinje, a ja ga ne gradim na lažnim gej pričama kao neki. Tek će se videti ko je ko. Vidimo se. - poručio je za "Alo!" izrevoltiran Zoran.

Kako Republika saznaje, Zoran je navodno kum starlete Tijane Ajfon. Naime, 2016. godine je Happy televizije izdala zvanično saopštenje, da mladić Zoran Urban iz Beočina, koji je tada imao 17 godina i prijavio se za "Audiciju", ulazi u rijaliti "Parovi", a on se tada predstavio kao Tijanin kum.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tijana Ajfon

Hteo sam da probam, da vidim kako je iza kamera, da upoznam učesnike. Nemam favorite, bila mi je Tijana Ajfon, ona mi je kuma, ali sada gotivim Gasttozza, Magdalenu, Anumariju, a ne sviđaju mi se Ružica i Maca jer su umislile da su neko i nešto. Ne bih ulazio ni u kakav klan, trudio bih se da se družim sa svima. Ništa nisam spremio, šta god mi budu tražili, potrudiću se da ispunim. Moji me podržavaju i to mi je važno – istakao je Zoran 2016. godine za Happy televiziju.

Republika

Foto: eStock

Zoran Urban

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading