PRETUČENI TAKMIČAR "ELITE" NAŠAO LJUBAV: Ovo će biti prvi muški GEJ par u rijalitiju?! Razmenjivali nežnosti na lekarskom pregledu!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić kog su pretukli huligani našao ljubav na lekarskom pregledu!

PRETUČENI TAKMIČAR "ELITE" NAŠAO LJUBAV: Ovo će biti prvi muški GEJ par u rijalitiju?! Razmenjivali nežnosti na lekarskom pregledu!

Foto: Promo foto, Pixabay

Juče i danas su se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održali sistematski lekarski pregledi za buduće takmičare "Elite". Na pregled su stigli i Uroš Stanić, mladić koji je nedavno pretučen, i Zoran Urban. Kako prenosi "Kurir", njih dvojica su se posebno zbližili na današnjem pregledu.

Naime, kako izvor gorepomenutog medija navodi, njih dvojica su opčinjeni jedan drugim i planiraju da se bliže upoznaju u "Eliti". Na pregledu su se mazili i bili prisni, dok su na terasi bili bliski.

Republika

Foto: eStock

Zoran Urban i Uroš Stanić

Ovo bi mogao da bude prvi muški gej par u rijalitiju, a da li će se priča na taj način odvijati, ostaje da ispratimo.

Zorana Urbana šira javnost još uvek ne poznaje, dok je Uroš došao u žižu interesovanja početkom ovog meseca, kad ga je grupa mladića pretukla dok je držao "lajv" na društvenoj mreži TikTok.

- U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam "peder", nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori - istakao je mladi influenser za "Kurir" tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading