KO JE NOVI ZADRUGAR KOM JE UMRLO DETE? Ramiz izgleda kao zver, često je menjao poslove, druži se sa Kristijanom (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je novi učesnik sedme sezone "Zadruge" koji će se boriti za 100.000 evra!

KO JE NOVI ZADRUGAR KOM JE UMRLO DETE? Ramiz izgleda kao zver, često je menjao poslove, druži se sa Kristijanom (FOTO)

Foto: instagram.com/zexgus1970

Kako je Republika već pisala u više navrata, Ramiz Gusinac (53) frizer iz Novog Pazara, 3. septembra, za kada je najavljen početak "Elite", ulazi na imanje u Šimanovcima i u trku za nagradu od 100.000 evra.

Ramiz, inače u svom rodnom gradu poznatiji kao Zeko, po zanimanju je frizer, a kao je otkrio jednom prilikom, u te vode upolovio je davne 1987. godine, kada je njegov otac otvorio prvi salon.

Ovaj posao radim već 35 godina i on me potpuno ispunjava, a pre toga sam bio TV mehaničar, kafedžija, ćevabdžija i obućar. Radnju je otac 1987. godine zapravo otvorio mom bratu, a meni je delovalo da je to mnogo lakši posao od obućarstva, čime sam se u to vreme bavio. Probao sam, dopalo mi se i savladao ovaj zanat za par meseci. Dešavalo bi se da ljudi dođu, ja im kažem da tek učim posao, a oni me nateraju da ih šišam, pa kako god da izađe, jer će brzo kosa porasti. Na neki način su me moje prve mušterije i naterale da savladam ovaj posao, iako sam sigurno neke od njih tada i loše pošišao. Svi frizerski saloni imaju neku svoju specifičnost, a moj je prepoznatljiv po šali, pesmi i dobrom raspoloženju. Ma ovo je najbolji posao, uvek imaš novca, ali ne nešto preterano, dovoljno da prehraniš porodicu. Ako budem zdrav radiću ovaj posao još barem 20 godina - kazao je Gusinac.

Republika

Foto: instagram.com/zexgus1970

Ramiz Gusinac

Inače, Ramiz je aktivan i na društvenim mrežama, gde redovno kači svoje fotografije i pokazuje svoje mišićavo telo, ali i drži "lajvove", te tako neretko razgovara sa svojim fanovima i drugim korisnicima socijalne platforme TikTok.

- Aktivan sam na TikToku, tu nema psovki na mom "lajvu". Odmah ga isključim. Poslednjeg kog sam blokirao je onaj "Makedonija". On postavlja kao neka pravila kako će da se ponaša... Ko si ti da postavljaš kako treba da se ponaša neko? On bi voleo da bude glavni. Sa Dalilom se nisam upoznao, sa Kristijanom sam dobar prijatelj, sa Matejom, Erminom - otkrio je novi učesnik sedme sezone "Zadruge".

Podsećanja radi, Ramiz Gusinac je svoju suprugu, sa kojom je 33 godine u braku, upoznao slučajno, a kada je ostala trudna sa blizancima, ništa nije slutilo na tragediju koja je usledila. Samo je jedno dete preživelo, i to ćerka Merima, koja mu je, kako kaže, sve na svetu. Detaljnije o njegovoj velikoj tragediji možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading