FILM "INDIGO KRISTAL" POSTAJE TV SERIJA: Miodrag Radonjić i Nina Janković zvezde crnobele priče!

Autor:

Zabava

14.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama o sudaru indigo i kristal generacija trebalo bi da bude prikazana i u drugačijoj formi.

FILM "INDIGO KRISTAL" POSTAJE TV SERIJA: Miodrag Radonjić i Nina Janković zvezde crnobele priče!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ST/Dragan Kadić

Zlatno doba televizijskih serija u Srbiji se nastavlja. U nizu naslova koji će osvežiti domaći serijski program biće i onih koje smo prvobitno gledali u formi dugometražnog igranog filma. Kako saznaje Republika, u planu je da "Indigo kristal", rediteljski prvenac mladog Luke Mihailovića, postane televizijska serija.

Godinu dana nakon premijere na velikom platnu "Indigo kristala" i uspeha u bioskopima širom regiona ekipa je počela da razmatra da priču o sudaru indigo i kristal generacija, odnosno osoba rođenih od 1988. do 1998. i onih koji su život udahnuli u postratnom periodu, detaljnije produbi. Prema našim saznanjima, u planu su tri sezone serije.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

"Indigo kristal" je projekat čiju produkciju potpisuje Miodrag Radonjić, koji ujedno tumači i glavnu ulogu u filmu. On igra Vuka, mladića koji po izlasku iz zatvora pokušava da se uklopi u postojeći sistem i društvo, ali na tom putu vrlo lako upada u situacije koje ga vuku na greh.

- Pre nekoliko godina sam dobio scenario i odmah me je zainteresovala priča o momku kog tumačim, koji posle osam godina izlazi iz zatvora i pokušava da se uklopi u društvo. Ta komunikacija sa sopstvenom podsvešću za mene je bila veoma glumački izazovna - rekao je Radonjić uoči prošlogodišnje premijere filma.

Bio je to prvi put da venčani kumovi Miodrag Radonjić i Nina Janković budu zajedno pred kamerama, pa uz to još i ljubavni par. 

Republika

Foto: Foto Vladimir Milivojević Boogie

Denis Murić i Pavle Mensur

Lako je bilo raditi s kumom jer znam kako diše, jede, misli... Poznajemo se dobro, pa je tada sve mnogo lakše. Pored njega se osećam sigurno, i u kadru i na ulici - rekla je svojevremeno Nina za Republiku.

U seriji će se pojaviti i Pavle Mensur, Miloš Petrović Trojpec, Denis Murić... 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading